Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Soluții antistres de detoxifiere a tenului

Efectele stresului asupra pielii

Stresul excesiv reprezintă o cale sigură de a arăta și de a te simți mai în vârstă decât ești. Atunci când este stresat, organismul eliberează cortizol, un hormon care scade nivelul de insulină, determină schimbarea dispoziției și crește nevoia de a consuma alimente dulci.

Stresul pe termen lung crește numărul glandelor sebacee din piele. Ceea ce înseamnă că pielea va produce mai mult sebum. Acest lucru poate duce la pori blocați și la apariția acneei, chiar și în cazul tenurilor mature. Cu timpul, devine tot mai dificil ca pielea să se repare în mod natural. Încetinește producția de colagen și elastină, fapt ce provoacă apariția ridurilor și a liniilor fine. În plus, stresul afectează funcția de barieră a pielii. Pielea devine astfel mai vulnerabilă la agresorii din mediul extern, cum ar fi poluarea și substanțele chimice dure.

Tratamente faciale personalizate în centre beauty specializate

Stresul este o parte inevitabilă a vieții. De aceea e important să înveți să-l gestionezi. Dincolo de starea de bine generală, controlul situațiilor stresante aduce reale beneficii tenului tău.

Din fericire, există soluții de refacere celulară cu efecte imediate la care poți apela în centre specializate. Liftingul nechirurgical de stimulare a colagenului și elastinei, oxigenarea hiperbarică cu acid hialuronic, hidrodermoabraziunea sau microdermabraziunea sunt tratamente de rejuvenare facială neinvazive pe care știi sigur că te poți baza în orice moment. Au la bază sute de studii medicale și rezultate anti-aging dovedite, fără efecte adverse.

Iată câteva dintre beneficiile tratamentelor efectuate în clinică: riduri estompate, curățare, revitalizare, energizare, hidratare profundă, vitaminizare, reîntinerire.

Soluții antistres de adoptat acasă

Pe lângă tratamentele efectuate în clinică, poți include în rutina ta elemente care să te ajute să combați și să reduci simțitor nivelul de stres. Celebru medic dermatolog al vedetelor, dr. Fredric Brandt, a lăsat moștenire câteva rețete anti-îmbătrânire ușor de integrat în viețile noastre, oricât de ocupate ar fi. De exemplu, începe o practică de yoga sau de meditație care te ajută să elimini toxinele prin transpirație și să îți relaxezi respirația și astfel să transmiți mai mult oxigen celulelor din organism. Renunță la alimentele cu conținut ridicat de zahăr și de gluten. Bea zilnic suficientă apă, un ceai verde plin de antioxidanți și mergi zilnic la culcare cu 10 minute mai devreme. Alege cu grijă produsele de îngrijire a tenului pentru acasă. Serurile, cremele și măștile faciale cu ingrediente naturale patentate completează cu succes tratamentele efectuate în clinică.

Și nu uita, nici un sistem de îngrijire a pielii, oricât de avansat, nu va reuși să mențină rezultatele obținute dacă nu ești dispusă să lucrezi și din interior. Tratamentele faciale efectuate periodic în combinație cu 10 minute de îngrijire zilnică pot însemna 10 ani șterși de pe chipul tău.

Nu e doar un clișeu, pielea ta chiar strălucește atunci când te simți fericită și în echilibru cu tine însăți.

Share articol