Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament ETWO ESTET PRO

E-Two – Syneron Candela. Rejuvenare facială completă

Rejuvenare facială amplă cu ajutorul aplicațiilor unice Sublime și Sublative

Noul aparat E-Two, cu o putere mai mare, deține protocoale combinate de tratament Sublime și Sublative pentru o rejuvenare completă, într-un timp mai scurt, cu mai puține ședințe.

Sublime™ utilizează tehnologia Elos ce combină sigur și eficient nivelele de lumină infraroșie și radiofrecvență bipolară pentru remodelarea dermului profund, stimulând totodată producția de colagen.

Sublative™ este o tehnologie pe bază de radiofrecvență bipolară fractionață ce direcționează caldura energiei eficient în straturile superioare ale dermului unde produce o creștere semnificativă a colagenului.

 

tratament e two estetpro

Încălzirea controlată a stratului dermal profund stimulează și repară fibrele de colagen vechi. Rezultatul este îmbunătațirea conturului facial, estomparea liniilor fine și a ridurilor. Aplicatorul ergonomic unic al Sublative conduce radiofrecventa bipolară prin matricea de electrozi a dispozitivului fracționat. Livrarea fracționată a RF cauzează leziuni ablative micro-epi-dermale. Acestea initiază un proces puternic și rapid de vindecare a țesutului. Țesutul cel mai puțin afectat din jurul punctelor matricei poate fi stimulat de caldura ce accelerează procesul de vindecare. Pielea va deveni catifelată, fină și reîntinerită. Tratamentul de reîntinerire sublativă actionează și tratează: riduri, cicatrici, iregularități texturale, leziuni superficiale și vergeturi.

 

Tehnologia Sublime E-Two

Aplicatorul Sublime aprobat FDA oferă tratamente antirid și de remodelare cutanată, fara durere. Cu Sublime, pielea redevine fermă și conturul facial este restabilit fără chirurgie.

 

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA?

Tratamentul debutează cu aplicarea unui gel special, care are rolul de a proteja tegumentul și de a fi conductor pentru radiofrecvență. Energia difuzată prin aplicatorul special pe toată suprafața pielii încălzește dermul profund la o temperatură de 42 de grade, având rolul de  a stimula producția de colagen și elastină. Procedura este total nedureroasă, senzația resimțită de pacienți fiind aceea de mici impulsuri de căldură.

La finalul tratamentului, pielea va arăta impecabil, fără zone roșii sau iritații, pacienții neavând nicio restricție în ceea ce privește reluarea activității obișnuite, aplicarea machiajului sau expunerea la soare.

 

IMPORTANT!

Sublime se poate realiza indiferent de anotimp, iar frecvența de repetare a tratamentului este la interval de 1 lună. Studiile clinice realizate de specialiștii companiei producătoare Syneron-Candela relevă faptul că rezultatele persistă până la 4 săptămâni.

Sublime este ideal pentru tratarea semnelor de bătrânețe, pielea lasată, pungile inestetice de sub ochi, arcada sprancenelor lăsate și ridurile nasolabiale. Sublime™ utilizează combinația Elos de nivele sigure și eficiente, lumina infraroșie și energii cu radiofrecventă bipolară pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea producției de colagen.

Beneficii:

• Tratamentul non-invaziv al ridurilor superficiale și profunde indicat tenului matur
• Redarea fermitătii tenului și refacerea conturului facial
• Tehnologia Elos pentru tratamente sigure și eficiente
• Tratament rapid cu rezultate vizibile imediat
• Fără timp de recuperare

 

Tehnologia Sublative E-Two

Energia RF fracționată este direcționată precis în piele sub forma unei matrice. Pielea sănătoasă din jurul punctelor de matrice tratate accelerează procesul de vindecare al dermului. După tratament sunt produse noi fibre de colagen și celule. Liniile fine, ridurile și discromația pielii sunt reduse. Textura pielii devine fină și elastică. Această tehnologie a arătat rezultate excelente:

• tratarea ridurilor superficiale și medii
• tratarea petelor pigmentare roșii și maro
• estomparea iregularităților texturale (cicatrici post-acneice, vergeturi etc).

 

La finalul tratamentului se aplica o cremă fotoprotectoare cu factor de protectie ridicat (SPF 50+). Este recomandată folosirea acesteia pe întreaga durată a tratamentului și încă o perioadă de cel puțin 1 lună după finalizarea sa, pentru a elimina riscul de hiperpigmentare reziduală.

Tratamentul E-Two Sublative tratează cu succes diverse leziuni superficiale ale pielii, precum și vergeturile din diverse zone ale corpului: abdomen, șolduri, coapse, regiunea lombară etc.

Tratament disponibil în cadrul centrului din Timișoara.
Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.