Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Image Alt

Tratamente

O echipă de specialiști te întâmpină cu drag și îți recomandă procedura potrivită

Centrul EstetPRO are în dotare aparatură originală, de uz estetic-medical, cu tehnologii ultraperformante, testate și acreditate la nivel internațional. Partenerii noștri sunt importatori oficiali în Romania ai unor branduri de top, cu renume internațional, precum Cocoon Medical, Syneron Candela, Pollogen, Edge Systems SUA, Yperion Paris.

Fiecare membru al echipei EstetPRO a urmat un ciclu complex de training-uri de specialitate și ia parte periodic la toate instruirile și workshop-urile recomandate de producătorii aparatelor aflate în dotarea centrului.

Toate procedurile noastre sunt sigure și non-invazive, fiind efectuate de personal instruit, cu studii și experientă in domeniu. Specialiștii EstetPRO sunt profesioniști desăvârșiți, având expertiza necesară pentru a recomanda cele mai potrivite tratamente estetice, faciale și corporale, personalizate în funcție de nevoile fiecarui client, stabilite în urma unor evaluări specializate.

Consumabilele utilizate la efectuarea tratamentelor sunt de asemenea originale și respectă toate standardele de calitate impuse de producători, lideri mondiali în estetică și ingrijire corporală.

Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.