Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

poza-promotii-clinica-estet-pro-4

Promoții

Oferte disponibile în luna noiembrie

Descoperă promoțiile lunare în Centrele EstetPRO!

  • Toate
  • Arad
  • Oradea
  • Timișoara

Home Skin Care Therapy cu produse de îngrijire a tenului de la Botanifique/ Aqua Mineral

PROMOȚIE Pachet Home Skin Care Therapy 2 creme/ seruri, la alegere, din gamele Botanifique sau Aqua Mineral cu 15% REDUCERE. Ofertă valabilă în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea, în limita stocului disponibil.

Epilare definitivă cu cea mai nouă metodă LASER Diodă Elysion Pro

PROMOȚIE Pachet Soft Skin 2 ȘEDINȚE (pentru aceeași zonă de tratament) cu 15% REDUCERE. Ofertă valabilă exclusiv în cadrul centrului din Timișoara.  

Slăbire localizată cu criolipoliza Cooltech la -8 grade Celsius

PROMOȚIE Pachet Slim Body 3 aplicări criolipoliză medicală Cooltech cu 15% REDUCERE. Ofertă valabilă în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea.  

Intraceuticals – Oxigenare hiperbarică pentru un efect de lifting instant

PROMOȚIE Pachet Oxygen Skin Facial 3 ȘEDINȚE de oxigenare hiperbarică Intraceuticals Rejuvenate cu 15% REDUCERE. Ofertă disponibilă în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea.  

Epilare definitivă cu ultima generație de lumină pulsată SPL Or-Light

PROMOȚIE Pachet Soft Skin 2 ȘEDINȚE epilare definitivă (pentru aceeași zonă de tratament) cu 15% REDUCERE. Ofertă valabilă în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea.

VOUCHER CADOU – ESTET PRO

Cele mai apreciate cadouri sunt experiențele speciale. Dăruiește cuiva drag o experiență estetică unică! Alege valoarea sau serviciile pe care dorești să le oferi în dar, iar noi îți garantăm că își va aminti cu bucurie de cadoul tău! Fă [...]