Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Tehnologia Elos (VelaShape) vs Endermologie (LPG)

Trăim vremuri noi, în care aparatura modernă face (aproape!) totul pentru noi. Avem la dispoziție o gamă variată de tratamente cu care să ne îngrijim corpul. Anticelulită. De slăbire. Tonifiere. Reconturare corporală. Detoxifiere. Dar cum știm să alegem dintr-o ”mare” de aparate disponibile pe piața beauty pe cel care ne aduce mai aproape de obiectivul nostru: un corp bine întreținut?

Vorbim astăzi despre două dintre cele mai cunoscute tehnologii pentru tratamentul celulitei. Poate singurele demne de menționat în categoria tratamentelor premium, cu studii clinice importante. Ce le face asemănătoare? Ce le face diferite? Și care este cea mai potrivită procedură pentru a obține cele mai bune rezultate? Depinde de preferințe. Dar în primul rând, de rezultate.

Ce este Endermologia?

 

Endermologia este o tehnologie neinvazivă de remodelare corporală. Se bazează pe un sistem clasic de role de masaj și vacuum, pentru tratarea țesutului afectat de celulită. LPG este exponentul cel mai cunoscut al terapiei. Folosește un sistem mecanic de lipomasaj anticelulită și de drenare a lichidului intracelular acumulat. Deoarece nu se folosește nici un fel de cremă, în timpul tratamentului se poartă un costum de protecție special creat pentru ca rolele să poată masa țesutul fără să afecteze pielea. Endermologia este una dintre cele mai vechi tehnologii de remodelare corporală. A fost extrem de apreciată la momentul lansării pe piață. Pentru că de altfel, a fost și singura tehnologie în care puteai să ai încredere la momentul respectiv.

Dar din fericire, domeniul esteticii corporale avansează repede și oferă soluții din ce în ce mai avansate. Cu rezultate mult superioare tehnologiilor deja devenite clasice.

VelaShape și noua tehnologie transformatoare Elos

VelaShape ne vorbește despre ”formă” chiar prin intermediul numelui. Ne duce cu gândul la ”forma ideală” și prin aspectul modern și elegant al dispozitivului. VelaShape ne propune mult mai mult decât un simplu masaj cu role… un tratament de profunzime, cu rezultate vizibile de la prima ședință, care reușește în același timp să rămână neinvaziv. Un tratament destinat tratării celulitei indiferent de stadiu, nu doar în cel incipient. Ideal pentru tonifierea pielii și reducere circumferențială (slăbire în centimetri), detoxifiere și drenaj limfatic superior. Toate acestea sunt posibile astăzi datorită tehnologiei unice Elos, cea mai recentă descoperire a cercetătorilor din domeniul esteticii medicale.

Ce este tehnologia Elos?

Un sistem superior, patentat de Syneron Medical, liderul mondial în domeniul esteticii medicale. Înglobează 4 tehnologii puternice, testate medical, care acționează concomitent asupra țesutului afectat de celulită, indiferent de stadiu. Este vorba despre radiofrecvența bipolară, lumina infraroșie, vacuumul pulsat și masajul cu role mecanice. Rezultatul? Remodelarea profundă și tonifierea pielii lăsate, prin stimularea fibrelor de colagen și elastină. Conform studiilor clinice efectuate, țesutul afectat de celulită se remodelează eficient doar în condițiile menținerii unei temperaturi optime constante la nivelul zonei targetate (minim 42 grade Celsius).

În timpul tratamentului, se folosește o cremă specială, cu ingrediente atent selecționate și non-iritante, care ajută la remodelarea țesutului, lăsând pielea catifelată și bine hidratată.

Ca și asemănare, am putea spune că ambele tehnologii, endermologia și tehnologia elos, sunt destinate îmbunătățirii aspectului corporal general și tratării celulitei. Cine a avut însă ocazia să le și încerce, știe cu certitudine că sunt departe de a fi pe picior de egalitate.

De ce este tehnologia Elos superioară endermologiei?

Endermologia (LPG) funcționează doar pe baza masajului de țesut. Velashape folosește însă, pe lângă masajul profund al țesutului, atât lumina infraroșie cât și radiofrecvența bipolară. Și le activează în același timp. Prin urmare, cu VelaShape putem obține rezultate mai bune, mai rapide, în mai puține ședințe de tratament. Endermologia, deși este o terapie sigură, este considerată de către mulți dintre specialiștii în domeniu o tehnologie „de modă veche”, unidimensională. Pentru că necesită tratamente multiple (cel puțin 14 ședințe), cu rezultate de scurtă durată și preponderent în stadiile incipiente ale celulitei.

Conform clasificării actuale în dermatologie, există trei tipuri de celulită: edematoasă, fibroasă şi mixtă şi şase grade. Gradul I este vizibilă când strângi țesutul cu mâna şi gradul VI, când este masivă şi dureroasă.

VelaShape și-a demonstrat eficiența în tratarea celulitei, indiferent de tip și de stadiu, dar și pentru reducerea circumferențială (în medie -2 cm/ ședință). Cu alte cuvinte, slăbești în centimetri în timp ce tonifiezi țesutul și nivelezi aspectul inestetic al ”cojii de portocală”. Datorită combinației unice de terapii, VelaShape îmbunătățește considerabil circulația sanguină în zona tratată și crește rata metabolică, factor important în procesul de slăbire. Funcționează excelent și ca tratament de prevenție pentru apariția celulitei.

Puterea sporită a echipamentului VelaShape, care a ajuns la cea de-a 3-a generație, având cea mai mare putere dintre toate aparatele existente în domeniu (150 Watt), a propulsat tratamentul pe culmile succesului. Este de departe cea mai avansată tehnologie de până acum pentru reducerea celulitei și reducerea circumferențială a grăsimilor. Rezultate remarcabile, în doar 5-10 ședințe. O demonstrează studiile clinice și milioanele de femei din lumea întreagă care s-au declarat îndrăgostite de acest tratament.

Vedetele preferă VelaShape

Velashape III este nelipsit din clinicile medicale și estetice de înaltă clasă din lumea întreagă. Este preferatul vedetelor internaționale care doresc să-și păstreze corpul într-o formă de invidiat, indiferent de vârstă. Kim Kardashian, Victoria Beckham, Demi Moore, Sharon Stone și Madonna sunt doar câteva dintre vedetele care s-au declarat fane înfocate ale acestui tratament, datorită rezultatelor obținute.

Nici modelele de la Victoria`s Secret nu se lasă mai prejos. Ele sunt abonate la ședințele VelaShape III înainte de a ieși să defileze în lenjerie intimă la celebrele show-uri ale casei de modă americane.

În plus, VelaShape este certificat FDA (Food & Drug Administration, SUA) atât pentru reducerea celulitei, cât și pentru reducerea circumferențială.

În plus, datorită mixului unic de tehnologii, VelaShape este recomandat pentru recuperarea mai rapidă și mai bună în urma intervenției chirurgicale de liposucție. De asemenea, poate fi combinată cu succes într-un plan de tratament avansat care include și tehnici non-invazive de slăbire localizată, cum este criolipoliza.

În loc de concluzie… îi suntem pentru totdeauna recunoscători lui Thomas Edison că a inventat becul, însă astăzi folosim tehnologia modernă a LED-ului. Pentru că este mai puternică și mult mai eficientă. Asta înseamnă să îmbrățișăm evoluția și să ne bucurăm de tehnologia viitorului în prezent.

Share articol