Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Anti aging sau slow aging?

Cine nu vrea să arate și să se simtă mai tânăr decât este? Poate doar cei foarte tineri, care-și doresc cu ardoare să devină ”mai maturi”. Odată ajunși la vârsta maturității, toți ne dorim exact opusul… să ne redobândim prospețimea și tinerețea.

După 35 de ani, secretul fericirii constă în micile detalii. Să găsim echilibrul între profesie și viața de familie. Să ne înconjurăm de oameni tineri la suflet. Să călătorim în locurile la care visăm cu ochii deschiși. Să savurăm arome culinare și licori care ne încântă simțurile. Să ne acordăm timp și îngrijire, așa cum facem cu toți cei pe care îi iubim.

Câștigă timpul de partea ta!

Când vine vorba de îngrijirea personală, poți fi fără grijă, ești pe mâini bune! În Centrele EstetPRO găsești specialiști pregătiți să-ți dezvăluie secretele conceptului de slow aging… sau cum să fii în cea mai bună formă exact la vârsta pe care o ai. Pentru că timpul nu-l putem opri în loc, dar ni-l putem face bun prieten.

Nu e nevoie să apelăm la măsuri drastice, pentru că avem de unde alege tratamente non-invazive moderne, care ne mențin pielea hidratată și ne relaxează musculatura feței, pentru un efect imediat de întinerire, care se menține mult timp după ce ai plecat din cabinetul specialistului.

E-Two Sublime, liftingul facial de la Syneron Medical, este ideal în tratarea semnelor de îmbătrânire: laxitatea conturului facial, pungile inestetice de sub ochi, arcadele lăsate ale sprâncenelor, ridurile periorbitale și cele nasolabiale.

featured tratamente-two estetpro

Avantajele liftingului nechirurgical Sublime

Cine a spus că liftingul facial trebuie să doară sau să lase urme? Îl poți face dimineața, înainte de a merge la birou, în pauza de prânz sau seara, înainte de a ieși în oraș. Tehnologia cu radiofrecvență bipolară non-invazivă E-Two Sublime redă elasticitatea pielii și fermitatea musculaturii faciale. În plus, estompează liniile fine și ridurile, pentru un aspect proaspăt, dar foarte natural. Fără disconfort și timp de recuperare. No pain, more gain!

Rezultatele dovedite clinic, siguranța aparaturii și experiența specialiștilor sunt atuurile Centrelor EstetPRO când vine vorba despre frumusețea ”fără bisturiu”.

Cu tehnologiile estetice de ultimă generație, chiar și bunicile de astăzi au șanse mari să arate la fel de bine ca propriile lor fiice. Prin urmare, e timpul să ”cădem la pace” cu anii noștri și să ne bucurăm de tot ce ne aduc ei mai frumos. Pentru că soluții inedite, care ne fac să arătăm minunat la orice vârstă, ne-am convins că există!

Share articol