Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

epilare definitiva blog estet pro

Ana are mere. Și păr lung.

Ați văzut filmul “HAIR”? Poate da, poate nu, poate nu vă mai aduceți aminte… let’s remember:

https://www.youtube.com/watch?v=0mH23CAV7jE

Știu, e un film cu actori care, azi, par tare ciudați. Era perioada iubirilor părinților și bunicilor noștri care spuneau ceea ce cred. Iubeau mult si nu se sfiau să arate adesea asta. Era flower power. Era vremea blugilor trapez si a părului lung. Azi e pe dos totul. Se poartă părul trapez si blugii lungi. Doar power, puțin flower. Acum, revenind în prezent din anii `60, ce să zicem, părul e ceva frumos! Dar sunt unele zone în care ne putem debarasa de el… pentru totdeauna. 🙂 🙂

Au apărut tehnologii noi. Spre exemplu, la centrele EstetPRO utilizăm cel mai revoluționar și performant echipament de epilare definitivă SPL (square pulse light).

tratament SPL OR-LIGHT aparat epilare definitiva estet-pro

 

 

Yperion aduce noul patent unic SPL ce reprezintă inovația în domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficientă decât metoda IPL. SPL Or-Light este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate. Mai mult de atât, cu Or-Light este eliminată posibilitatea oricărei arsuri, dovedindu-se astfel siguranța acestui echipament.

Creșterea părului este redusă după fiecare tratament de epilare permanentă. Numărul recomandat de ședinte este între 6 și 12 ședințe, depinzând de culoarea și tipul de păr din zona vizată tratamentului, dar și de culoarea pielii. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință. Mai multe detalii aici: Epilare definitivă SPL Or-Light

 

Va așteptăm în toate centrele EstetPRO din Timișoara, Arad și Oradea pentru consultanță și efectuarea unei fotoepilări SPL cu tehnologia Or-Light.

Share articol