Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

cu masca fara masca

Cu mască? Fără mască?

După cum o mireasă nu se poate mărita în flanelă, tot așa, nici nu iși poate ascunde fața după buchet. 🙂 Prin urmare, ca să evităm așa ceva, noi, specialiștii de la EstetPRO, recomandăm un tratament special cu această ocazie pentru viitoarea mireasă și domnișoarele ei de onoare, IntraFacial = Intraceuticals + HydraFacial. Nu aștepta până în săptămâna evenimentului! Că e vorba despre ziua nunții sau despre petrecerea burlăcițelor, pielea feței trebuie să fie îngrijită din timp ca să arate impecabil.  🙂

IntraFacial combină două tratamente premium de estetică facială pentru un ten radiant și luminos.

Cu IntraFacial tenul tău se va simți minunat și va arăta senzațional chiar după terminarea tratamentului, care este total non-invaziv și nu provoacă reacții adverse.

 

 

intraceuticals blog estet pro

PASUL 1. HydraFacial – curățare prin hidrodermoabraziune
Această procedură oferă o atenție specială pielii care garantează rezultate imediate: curățare, exfoliere, extracție puncte negre, hidratare superficială și Vortex-Fusion cu antioxidanți, peptide și acid hialuronic. După doar o ședință de HydraFacial pielea va fi vizibil mai curată, mai frumoasă și mai sănătoasă, fără timpi de recuperare și disconfortul specific tratamentelor de cosmetică clasică.

 

 

hydrafacial blog estet pro

PASUL 2. Intraceuticals – hidratare și umplere prin oxigenare hiperbarică
Cunoscut drept “Tratamentul Madonnei”, regina muzicii pop, Intraceuticals este un sistem revoluționar, non-invaziv, destinat corecției ridurilor ce înlocuiește tradiționalele tratamente injectabile cu botox și acid hialuronic. Cu ajutorul echipamentului ultraperformant se produce oxigen hiperbaric ce introduce în straturile profunde ale pielii ingrediente active: acid hialuronic, vitaminele A, C, E, antioxidanți (aloe vera şi ceai verde). Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează problemele vizate. Cu ajutorul Intraceuticals se pot trata ridurile superficiale și profunde, pielea îmbătrânită, acneea, petele pigmentare, cearcănele sau elasticitatea scăzută.

Știm că se anunță zile stresante, multe lucruri de planificat și că, uneori îți vine să pleci în lume, însă fă-ți timp pentru tine! Te așteptăm în centrele noastre din Timișoara, Arad și Oradea.

P.S. Viitorii miri sunt așteptați, de asemenea. IntraFacial este și pentru domni. Te miri ce echipamente avem la EstetPRO! 🙂
Casă de piatră și un ten luminos!

Share articol