Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Femei-insarcinate-bucurati-va-de-primavara-estet-pro2

Viitoare mămici, bucurați-vă de primăvară!

Iată că e confirmat! Liniuțele ca liniuțele, dar culoarea a facut totul clar! Tocmai ai intrat într-o etapă nouă!

Pentru voi, cele cu vechime deja, vă aflați într-un trimestru nou. E tot un fel de școală pentru că în perioada aceasta fiecare dintre noi, cele care am trecut pe aici, nu ne-am oprit din a învăța și de a ne obișnui cu noile obiceiuri. Pentru că noi, femeile însărcinate, trecem printr-o serie de schimbări: prima oară schimbăm hainele, apoi încălțămintea, ce să mai zic de alimentație… (aici cele mai fericite nu schimbă nimic, mănâncă la fel de puțin 🙂)… Unele trebuie să renunțăm la cafea sau fumat, alcoolul e exclus, sper! Schimbări. Lecții noi. Viață nouă. Într-adevăr, în multe din acestea, nu ai de ales, dar noi iți aducem o veste bună! Nu schimba obiceiul de a te întreține! Ai grijă de tine! Tu ești pe primul loc și starea ta de bine trebuie să învingă!

 

Specialiștii de la centrele EstetPRO te așteaptă ca să îți recomande tratamente adecvate acestei perioade.
Spre exemplu, poți urma un tratament de hidrodermoabraziune Hydrafacial, cea mai nouă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat.

 

HydraFacial este singurul echipament care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți. Totul pentru o piele mai curată, mai frumoasă fără disconfort și timp de recuperare. HydraFacial oferă un tratament calmant, non-invaziv și non-iritant.

Cu ajutorul HydraFacial se elimină liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați și se tratează tenul acneic.

Sau poți opta pentru rejuvenarea cu oxigen hiperbaric de la Intraceuticals. Este singura metodă neinvazivă ce introduce în straturile profunde ale pielii ingrediente active: acid hialuronic, vitaminele A, C, E, antioxidanți (aloe vera şi ceai verde). Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează diverse probleme ale pielii precum: riduri superficiale și profunde, piele deshidratată și îmbătrânită prematur, acnee, pete pigmentare, cearcăne sau elasticitate scăzută.

În plus, de când visezi la un masaj? Dacă viitorul tătic e emoționat în fața televizorului neștiind dacă echipa lui preferată câștigă meciul, tu fă-ți o programare pentru un masaj terapeutic profesional. 🙂

Sarcina e o etapă atât de frumoasă încât e păcat sa o lași să treacă uitând de tine. În plus, ghemotocul de om din pântecul tău se va bucura când va vedea cu ochișorii lui micuți că îngerul păzitor care l-a purtat 9 luni și care acum îl ține în brațe e atât de frumos și bine dispus!

Sarcină ușoară!

Share articol