Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

fake love produse fake

Fake love

Cum îți e afectată sănătatea în cazul folosirii produselor “fake”?

Trăim o viață pe fast forward. Casă, serviciu, copii, du-i la școală, ia-i de la școală, lasă-i la sport, să nu uiți de instrument, am mâncat azi un covrig, ședință, am pană la mașină, plouă, unde e umbrela, nici o cafea nu am apucat să beau până la ora asta etc. Pare cunoscut? Ei, bine, după toată agitația cotidiană, femeile uită să se mai ocupe de ele și, unora, puțin le mai pasă ce produs folosesc in cele 30 minute de liniște, seara, dinaintea somnului. Iar asta nu e bine!

E foarte important să știți ce și de unde cumpărați. E bine să evitați produse achiziționate de la a treia sau a patra mână. Nu este vorba doar despre produsele cu preț mai mic, ci şi despre acele creme sau loțiuni care imită originalul. Acestea conțin, de multe ori, substanțe chimice dăunătoare care pot afecta, uneori iremediabil, pielea și sănătatea. De asemenea, produsele cumpărate de la distribuitori suspecți, chiar de pe site-urile de cumpărături online celebre, sunt nesigure. Deci, nu orice găsești ieftin acolo e o afacere bună! Astfel de produse nu doar că nu iți vor aduce rezultatele dorite, ci chiar iți pot face mult rău. Cu ce te poți alege?

Bacterii. Alergii. Iritații și descuamări ale pielii. Arsuri.

Produsele fake nu te ajută să economisești, ci, dimpotrivă, vei cheltui mai mult pentru tratamentele ulterioare de recâștigare a sănătății.

Până la urmă despre asta este vorba. Despre sănătatea ta! De aceea te sfătuim să apelezi la un specialist care te poate ajuta și iți poate recomanda produsul potrivit pentru tine. Produsele noastre sunt destinate utilizării în centre profesionale de către specialiști cu experiență și atestate în domeniu.

Noi, cei de la EstetPRO, te așteptăm cu drag, de luni până vineri, chiar și sâmbătă, într-o atmosferă caldă și prietenoasă în centrele din Timișoara, Arad și Oradea. Vei beneficia de o consultație gratuită în urma căreia poți beneficia de un plan de tratament personalizat și de produse de îngrijire adecvate tipului tău de ten.

Share articol