Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament Oxygeneo Superfacial estetpro

Start Oxygeneo!

Vrem, nu vrem trăim vremuri smart. Folosim telefoane smart, tindem să locuim în orașe smart, ne îmbrăcăm cu haine smart. Cei care sunt mai trendy dintre noi chiar conduc autoturisme Smart.

Smart is the new black. Or white. It’s black or white. Acum că v-am facut să fredonați Michael Jackson, să ne întoarcem la smart.

 

În centrele noastre, odată cu sezonul rece, puteți intra cu încredere pentru un tratament facial de revigorare a pielii. Cu Oxygeneo 3-in-1 Superfacial, pășești într-o nouă epocă în domeniul tratamentelor faciale. De ce? Pentru că pentru prima oară se utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Smart, nu-i așa?

Acest concept unic, OxyGeneo Technology, este inspirat din cunoscutele puteri vindecătoare ale izvoarelor calde naturale care au concentrație mare de dioxid de carbon. Super! Dar ce legătură are asta cu noi si corpul nostru? Tehnologia OxyGeneo declanşează unele reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi.

OxyGeneo de asemenea curăţă şi exfoliază stratul exterior al pielii, lăsând pielea curată și luminoasă.

 

Așadar, nu mai stați pe gânduri! Până să se aprindă beculețele de sărbători prin oraș, haideți la EstetPRO! Dăm o cană de ceai… smart!

Share articol