Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

featured tratament hydrafacial hydrodermoabraziune estetpro

Be cool! Peste 7 luni vine vara!

În cateva zile (nu trageți in pianist, așa zic meteorologii) vremea va începe să se răcească. Adică vine iarna. Intrăm în decembrie azi, mâine, iar dacă oamenii de la meteo vorbesc de un timp probabil, noi vă spunem pe șleau care e situația.

După cum în sezonul rece temperaturile scad, la fel se întâmplă și cu conținutul de umiditate al pielii voastre. Nu trebuie să intrați în panică!

Pielea uscată nu este altceva decât acea etapă în care celulele moarte “nu cad” atât de repede cum ar trebui și acestea se adună unele peste altele ceea ce dă un aspect de piele aspră.

Putem contracara efectele iernii prin cel puțin 3 moduri: exfoliere, curățare profundă a tenului și hidratare. La Centrul EstetPRO Timișoara, toate într-o singură procedură cu ajutorul unui aparat folosit de aproape toate vedetele Hollywood-ului.

Beyonce, Paris Hilton sau Catherine Zeta- Jones au încredere în HydraFacial care este cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat. Fără să intrăm în detalii de specialitate, vă spunem că HydraFacial oferă un tratament calmant, non-invaziv și non-iritant, fiind bine tolerat chiar și de cele mai sensibile tenuri. Astfel, procedura este destinată tuturor tipurilor de ten. Ceea ce rezultă este un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.

 

Așadar, doamnelor și domnilor (da, da, pentru că și vedetele Matthew McConaughey și Ethan Hawke au apelat la HydraFacial!), în timp ce soarele rotund și palid abia se prevede printre nori, vă așteptăm inevitabil la centrul nostru estetic din Timișoara, str. Alexandru Vlahuță nr. 2 et. 1 (Centrul Medical Dr. Hrubaru), telefon 0724 415 003.

Share articol