Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Vine iarna, bine-mi pare!

Ho, ho, ho, tratament cu Trilipo!

Cu fiecare an care trece, depozitele de grăsime sau celulită ne dau dureri de cap. Și, ca să fim sincere, chiar nu avem nevoie de asta tocmai de sărbătorile de iarnă. Așa că, frigul de afară și hainele groase de pe noi le putem transforma in avantaj. După cum românul își face iarna car și vara sanie, încurajăm româncele să nu se lase mai prejos. Din decembrie, venirea primăverii și a sezonului cald trebuie să ne găsească fit, cu o musculatură tonifiată și fără celulită.

 

Specialiștii EstetPRO iți pun la dispoziție tehnologia avansată TriLipo de la Pollogen, cu rezultate faciale și corporale imediate și de lungă durată. Toate acestea fără efort, într-o atmosferă plăcută și relaxantă la centrul nostru.

Tratamentul TriLipo Med folosește un mecanism cu triplă acțiune, care în mod simultan:
1. Eliberează grăsimea prin utilizarea energiei RF dovedită clinic. RF încălzește celulele grase și le determină să secrete grăsime lichidă.
2. Elimină grăsimea eliberată folosind un sistem de drenaj limfatic patentat.
3. Remodelează pielea prin RF, care regenerează și reface colagenul pe termen lung, iar prin utilizarea DMA stimulează musculatura, asemenea exercițiilor fizice efectuate în mod constant, având efect de tonifiere.

Asta e tot! Hai ca nu e greu. Continuăm să bem ceaiuri, să facem exerciții, să alegem pe cât posibil meniuri sănătoase, să evităm zahărul și alcoolul.

Cât despre iarnă… să-i fie de bine și la vară cald! 🙂

Share articol