Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament Hydrafacial Hidrodermoabraziune estetpro

Hydrafacial – Tratament hidrodermoabraziune

Preferat de vedetele de la Hollywood

HydraFacial este cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat. HydraFacial reprezintă o inovație în domeniul estetic-medical fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți. Rezultatul: o piele mai curată, mai frumoasă și mai sănătoasă, fără disconfort și timp de recuperare. HydraFacial oferă un tratament calmant, non-invaziv și non-iritant. Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimină liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, se tratează tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă.

 

 

Preferat de vedetele de la Hollywood

HydraFacial este tratamentul pe care îl urmează o serie de vedete internaționale de top, este promovat la nivel mondial de celebra Paris Hilton, iar in România a devenit tratamentul preferat de celebrități din lumea televiziunii, a muzicii și a modei.

HydraFacial este unul dintre tratamentele favorite ale starurilor înainte de aparițiile pe covorul roșu. Celebrități precum Beyonce, Ethan Hawke sau Matthew McConaughey apelează la această procedură ori de câte ori își simt tenul obosit sau încărcat și au nevoie de o revigorare.

Procedura HydraFacial este destinată tuturor tipurilor de ten.

Începe acum propriul program cu HydraFacial pentru a reprograma procesul de îmbătrânire a pielii.

Pașii tratamentului HydraFacial

1. Curățare și Exfoliere
Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lăsa o piele nouă și sănătoasă.

2. Peeling cu acizi
Acest peeling delicat curăță porii de impurități și praf fără a irita sau leza tenul.

3. Extracții puncte negre
Fără durere, extracția punctelor negre se face automat cu ajutorul unui vortex care curăță și elimină impuritățile din piele.

4. Hidratare
Antioxidanții și Acidul Hialuronic sunt introduși în piele prin tehnologia unică Vortex-Fusion® pentru hrănirea și protejarea tenului.

5. Protecție
Utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea.

 

tratamente-hydrafacial-hydrodermoabraziune-estetpro

Serurile HydraFacial utilizate în timpul tratamentului au fost concepute să trateze punctual diferite afecțiuni ale pielii precum: arsuri solare, puncte negre și acnee, pori măriți, pete pigmentare, iregularități texturale, îmbătrânire prematură, linii fine și riduri.

Avantajele tratamentului HydraFacial

• HydraFacial restabilește rapid sănătatea pielii
• HydraFacial este ideal pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenurile acneice și/sau cu imperfecțiuni
• Cu HydraFacial efectul este vizibil instant, fără a avea nevoie de timp de recuperare
• HydraFacial țintește cele mai frecvente probleme ale pielii
• HydraFacial asigură o alternativă fără durere și fără a provoca leziuni la cosmetica clasică

 

tratamente-hydrafacial-hydrodermoabraziune-estetpro

În plus, terapia LED Light de la HydraFacial asigură beneficii suplimentare după tratament.

Led-ul roșu este folosit pentru a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii. Ajută de asemenea la reducerea liniilor fine și ridurilor, hiperpigmentarea și alte semne de îmbătrânire.
Led-ul albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic, având rol purificator și antiseptic.

 

Hydrafacial – Schimbarea de la estetică la sănătate

Skin Health For Life™ este filosofia companiei producătoare, aplicabilă nu doar pentru frumusețea tenului, ci și pentru restabilirea tinereții și sănătații pielii. O epidermă sănătoasă este un stil de viață ce necesită luni de zile de îngrijire și cele mai bune tratamente pentru tenul tău.

 

tratamente-hydrafacial-hydrodermoabraziune-estetpro

Radicalii liberi și rolul antioxidantilor

În fiecare zi suntem expuși la factorii externi precum: stres, poluare, toxine și, cel mai important, la razele solare. Aceștia sunt cunoscuți ca radicali liberi și reprezintă factorul principal de deteriorare și îmbătrânire a pielii. Radicalii liberi distrug celulele pielii, împiedicându-le să funcționeze adecvat.

Cel mai natural mod de lupta împotriva radicalilor liberi sunt antioxidanții care neutralizează, restabilesc și protejează pielea de agresiuni. Antioxidanții pot fi găsiți în Vitamina A și E sau în extractul de plante ca: rozmarinul, ceaiul, semințele de castan sălbatic. Antioxidanții sunt vitali pentru o piele sănătoasă.

De aceea aparatul HydraFacial este atat de important – nu elimină doar celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii, ci oferă tenului antioxidanți prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansată metodă de hrănire a pielii cu nutrienți vitali.

 

Tratament disponibil în cadrul centrului din Timișoara.
Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.