Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament Intraceuticals cu Oxigen Hiperbaric estet pro

Intraceuticals – Tratamentul Madonnei cu oxigen hiperbaric

Descoperă secretul divelor de la Hollywood!

Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare și hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică!

Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este un tratament facial premium folosit în cele mai exclusiviste clinici și centre de înfrumusețare din lume. Cunoscut ca “Tratamentul Madonnei”, Intraceuticals este un sistem revoluționar non-invaziv destinat prevenirii și tratamentului intensiv al ridurilor, care înlocuiește clasicele tratamente invazive cu acid hialuronic sau toxină botulinică.

 

CONCEPTUL INTRACEUTICALS

Lasă-te în grija unui tratament profesionist Intraceuticals. Filozofia brandului Intraceuticals pune accentul pe puterile anti-aging ale acidului hialuronic și antioxidanților puternici pentru a schimba dramatic textura pielii, vitalitatea și strălucirea, eliberând adevăratul potențial al feței tale și frumusețea din interior.

Cum funcționează Intraceuticals?

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric de înaltă puritate care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează diverse problemele ale tenului, precum: riduri superficiale și profunde, piele îmbătranită prematur, acnee, pete pigmentare, cearcăne, lipsa de elasticitate și de volum.

 

tratament Intraceuticals cu Oxigen Hiperbaric estetpro

I. INTRACEUTICALS REJUVENATE

Hidratare – Lifting – Intărire

Intraceuticals Rejuvenate se adresează tenului normal, cu riduri fine, prevenind deshidratarea pielii și îmbătrânirea prematură. Contribuie la menținerea sănătății pielii și reducerea ridurilor prin combinarea acidului hialuronic cu extracte de aloe vera, ceai verde și vitaminele A, C și E, dovedindu-se cel mai eficient tratament de hidratare. Fiind vorba de tinerețe și prospețime, Intraceuticals Rejuvenate este unul dintre tratamentele preferate ale vedetelor de la Hollywood.

Depunerea acidului hialuronic în 3 straturi

Beneficiile tratamentului Intraceuticals pentru piele sunt susținute de mecanismul care stă în spatele funcționării acestei proceduri, implementat de către specialiștii australieni: depunerea acidului hialuronic în 3 straturi.

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals

Oxigenul prin presiune hiperbarică introduce în derm o moleculă deshidratată de acid hialuronic, care are rolul de capta apa din cremele suport.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals

Prin amestecul de acid hialuronic, acid salicilic și vitamina C stabilizată, textura ușoară a gelului pătrunde la nivelul dermului superior, hidratându-l intens.

Pasul 3. Crema hidratantă Intraceuticals

Pasul final al tratamentului îl reprezintă aplicarea cremei speciale, bazate pe acid hialuronic, germeni de grâu, ulei de jojoba și macadamia. Aceasta asigură hidratarea epidermei și reprezintă un rezervor de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

 

II. INTRACEUTICALS OPULENCE

Strălucire – Balanță – Catifelare

Cum funcționează infuzia Intraceuticals Opulence?

Intraceuticals Opulence catifelează instant pielea îmbunătățind culoarea, vitalitatea, strălucirea și luminozitatea. Tratamentul folosește oxigenul hiperbaric ce introduce în derm serul Opulence.

Tratamentul Opulence de la Intraceuticals:

• Revitalizează și oferă luminozitate imediată a pielii
• Maximizează hidratarea pielii și minimizează petele
• Introduce profund în derm ingredienți de albire
• Oferă radianță și vitalitate
• Pielea devine mai tânără și strălucitoare din interior spre exterior
• Ideal pentru pielea ternă, cu pete pigmentare, melasmă, arsuri solare, îmbătrânire prematură

Tratamentul Opulence se termină cu aplicarea produselor de final care oferă luminozitate, strălucire și elasticitate pielii.

 

III. INTRACEUTICALS CLARITY

Curățare – Redefinire – Calmare

Intraceuticals Clarity este un tratament cu oxigen hiperbaric rapid și sigur împotriva acneei. Doar după un singur tratament Intraceuticals Clarity, erupțiile tenului vor fi calmate. Acneea este diminuată, iar bacteriile ce blochează porii sunt eliminate, în timp ce ingredienții activi asigură echilibrul optim pentru a preveni viitoare eruperi.

 

IV. INTRACEUTICALS ATOXELENE

Catifelare – Lifting – Prevenire

Intraceuticals Atoxelene este un tratament pentru liniile de expresie, conturul ochilor și buzelor.

Cu o singură infuzie Intraceuticals Atoxelene liniile expresiei se vor estompa în mod vizibil. Pentru beneficii maxime ale tratamentului Intraceuticals sunt recomandate infuzii repetate săptămânal, timp de șase săptămâni. Cu Intraceuticals Atoxelene, liniile expresiei devin mai netede, mai ferme și reduse în mod vizibil, conturul ochilor mai definit, iar buzele mai rotunjite. Mențineți această schimbare pozitivă cu o infuzie Intraceuticals Atoxelene neinvazivă la fiecare 4 până la 6 săptămâni cu ajutorul tratamentului Intraceuticals.

 

tratament Intraceuticals cu Oxigen Hiperbaric estetpro

 

Boostere care tratează punctual fiecare imperfecțiune a tenului

Gama de boostere ale tratamentului a fost creată pentru a oferi soluții pentru diverse probleme ale tenului, fiind disponibile atât în varianta pentru infuzie, cât și în cea de cremă, pentru a spori efectul tratamentului realizat în clinică.

1. Intraceuticals Vitamina A+ Booster
Curăță – Redefinește – Catifelează

Redefinește-ti și reinventează-ți tenul cu Intraceuticals Booster Vitamina A:

• Elimină imperfecțiunile și diminuează porii dilatați
• Tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii
• Tratează ridurile superficiale și profunde

Noua formulă pe baza de vitamina A mărește capacitatea de tratare a imperfecțiunilor pielii și reduce iritarea.

 

2. Intraceuticals Antioxidant+ Booster
Revitalizare – Balanță – Antistres

Intraceuticals Booster Antioxidant revitalizează și echilibrează pielea ternă și iritată cu ajutorul antioxidantilor naturali extrem de puternici, care își au sursa în pădurile tropicale australiene. Țintește direct umflăturile și cearcănele din jurul ochilor, lăsând pielea catifelată și fără semne de oboseală.

Rezultate Intraceuticals Booster Antioxidant:

• Detoxifierea pielii
• Cearcănele și umflăturile pielii sunt estompate
• Lasă o piele vizibil întinerită și un ten uniform

 

3. Intraceuticals Vitamina C+ 3 Booster
Calmează – Întărește – Protejează

Intraceuticals Vitamina C+ 3 Booster întărește și protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C pentru orice tip de ten, în special tenul ce prezintă semne de îmbătrânire prematură, pielea cu iregularități texturale și afectată de soare.

Rezultate Intraceuticals Vitamina C+ 3 Booster:
• Lupta împotriva radicalilor liberi și asigură foto-protecție
• Tratează hiperpigmentația
• Asigură un co-factor cheie în sinteza de colagen pentru îmbunătățirea texturii pielii

 

4. Intraceuticals Colagen+ Booster
Regenerare – Reîntinerire – Volum

Rezultate Intraceuticals Colagen + Booster:
Rezultate Intraceuticals Colagen + Booster:
• Reduce imediat liniile fine și ridurile
• Pielea este liftată și țesutul întărit
• Hidratează profund pielea și îmbunătățește vizibil volumul și textura pielii
• Ajută la creșterea densității pielii, pentru un ten mai ferm, vizibil întinerit

 

Tratament disponibil în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea.
Toate locațiile ESTET PRO sunt acreditate INTRACEUTICALS 2019.
Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.