Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Tratament medical anticelulita VelaShape-III estet pro

VELASHAPE III

Cel mai nou și puternic echipament medical de reconturare corporală și de tratare intensivă a celulitei

Eficiență dovedită clinic! Peste 5 milioane de tratamente efectuate pe pacienți din întreaga lume!

În centrele EstetPRO clienții noștri au posibilitatea de a apela la tratamentele cu noua tehnologie VelaShape III care este soluția non-chirurgicală ideală de slăbire circumferențială și de tratare a zonelor cu celulită. Este un tratament unic, ușor de folosit, fără timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce oferă protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

 

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este  cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală non-invaziv al tuturor timpurilor.

VelaShape III este folosit în cele mai renumite clinici și centre estetice din lume, fiind totodată și tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. Kim Kardashian, Demi Moore, Madonna sau Sharon Stone au recunoscut că sunt dependente de aparatul-minune VelaShape III, care le ajută să se mențină în formă.

 

VelaShape III este certificat CE (European Certificate) pentru remodelare corporală și aprobat FDA (Food & Drug Administration) pentru reducere circumferențiala în zona abdomenului și coapselor.

Tratamentul Velashape III a obținut locul 1 la Congresul Anti-Aging European (AMEC) de la Paris la categoria cel mai bun tratament non-invaziv de remodelare corporală.

 

Echipamentul de remodelare corporală premium VelaShape III este unic prin combinarea sinergetica a 4 tehnologii:

• Lumină infraroșie (IR) care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime

• Radiofrecvența bipolară (RF) care încălzește țesutul în profunzime până la 15 mm adâncime

• Vacuum pulsat care asigură livrarea precisă a energiei

• Masaj cu role mecanice care tonifiază și execută drenajul limfatic cu o energie constantă

 

Rezultate cu Velashape III

Urmând tratamentul VelaShape III conform protocolului recomandat, se pot pierde până la 10 centimetri în circumferință, în decurs de numai câteva săptămâni. Rezultatele sunt asemănătoare celor obținute cu ajutorul operațiilor estetice, însă fără bisturiu, fără timpi de recuperare specifici intervențiilor de acest gen și în siguranță maximă, în confortul centrului nostru specializat în proceduri estetice și corporale non-invazive.

VelaShape III tratează rapid zonele afectate de celulită, îmbunătățește semnificativ aspectul pielii și reduce în mod vizibil surplusul de grăsime din cele mai problematice zone ale corpului: abdomen, fese, șolduri, coapse, brațe, spate. Ședințele se efectuează la un interval de 7-14 zile, în funcție de necesitate, la recomandarea specialiștilor din cadrul centrului.

Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință de tratament.

Tratamente disponibile în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea.

 

Velashape aici pentru proaspete mamici!

Pentru multe mame, problema nu este greutatea în plus, ci faptul că modificările siluetei le împiedică să revină în hainele de dinainte de sarcină. În plus, chiar dacă multe mame cantăresc la fel sau mai puțin decât înainte de sarcină, 71% dintre ele susțin că se simt mai puțin atrăgîtoare după ce au născut și 48% își cumpără haine XXL pentru a-și masca imperfecțiunile.

tratament velashape pentru mamici estet pro

Într-un studiu numit “Body After Baby” realizat de către Dr. Marc Winter, medic ginecolog și obstetrician din California, a fost testat efectul VelaShape în diminuarea aspectului neplăcut al celulitei și reducerea circumferinței feselor, coapselor și abdomenului pe 20 de femei care trecuseră recent printr-o sarcină. Rezultatele studiului au arătat că, în urma a 5 tratamente VelaShape efectuate săptămânal, pacientele au semnalat o reducere circumferențială medie de

–        5,93 cm la nivelul feselor,

–        2,5 cm la nivelul coapselor

–        7,37 cm la nivelul abdomenului.

Pacientele au fost fericite să descopere un tratament rapid, cu rezultate vizibile în timp record, fiind în același timp confortabil, fără a necesita efort și perioadă de recuperare post-tratament.

 

VelaShape – Preferatul mămicilor de pretutindeni!

Acum poți reveni la forma dinainte de sarcină cu VelaShape de la Syneron Medical, singurul device care acționează imediat asupra zonelor considerate problematice după naștere: partea inferioară a abdomenului, coapsele si fesele, având efecte spectaculoase dupa 6-8 ședințe de tratament intensiv.

Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.