Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament Oxygeneo Superfacial estetpro

Oxygeneo OxyPods – 3 in 1 Superfacial

Prima platformă cu Smartouch pentru îngrijirea revoluționară a pielii

Respiră viaţă nouă în pielea ta

Pollogen introduce o nouă epocă în domeniul tratamentelor faciale.

Un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.

tratament Oxygeneo Superfacial estetpro

Acest concept unic, OxyGeneo Technology, este inspirat de cunoscutele puteri vindecătoare ale izvoarelor calde naturale. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele.

Tehnologia OxyGeneo stimulează efectele izvoarelor calde şi îţi aduc puterea de vindecare hrănitoare şi regeneratoare a naturii prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi cu rol regenerator.

OxyGeneo exfoliază delicat stratul exterior al pielii. Mai mult, oxigenarea şi exfolierea pielii concomitent oferă strălucire și hidratare tenului şi concură la obținerea unui ten bine hrănit, echilibrat şi sănătos.

Efectul OxyGeneo este creat atunci când elementul nostru unic Capsugen şi gelul bogat în nutrienţi intră în contact unul cu altul pe suprafaţa pielii. OxyGeneo iniţiază o curăţare şi o exfoliere eficiente.

OxyGeneo produce mai apoi nenumărate bule pe minut, bogate în dioxid de carbon (CO2) care explodează delicat pe suprafaţa pielii. Acest mediu bogat în CO2 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr. Corpul răspunde astfel:

• Trimite sânge bogat în oxigen (O2) către zona respectivă
• Creşte fluxul capilarelor de sânge
• Creşte metabolismul celulelor pielii

Rezultatul dorit: absorbţia optimă în piele a ingredientelor active.

OxyGeneo este singura tehnologie care desfăşoară 3 acţiuni vitale, simultan:

1. Curățare şi exfoliere eficiente
2. Oxigenare naturală a pielii din interior
3. Infuzie de nutrienţi activi în epidermă

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea ţesutului din interior, ducând la o absorbţie optimă a nutrienţilor activi.

Ca şi rezultat, textura pielii este mai rafinată şi mai hrănită, astfel tenul este mai neted şi mai luminos, dar şi echilibrat și strălucitor.

Beneficii OxyGeneo OxyPods:

• opțiuni de tratamente personalizate în funcţie de problemele pielii, vârsta și tipul de ten:

⚖️Balance | ✨Illuminate | 🌱Revive

• tratează imperfecţiunile pielii (acnee, pete pigmentare superficiale etc)

• stimulează producția de colagen și estompează ridurile fine

• îmbunătățește structura pielii și oferă un aspect curat și luminos al tenului

 

⚖️ BALANCE: Tratament facial cu cărbune din bambus

Geneo Balance purifică și netezește tenul gras și ajută la îmbunătățirea aspectului și texturii acestuia. Geneo Balance OxyPod conține cărbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți și acid mandelic ce ajută la tratarea tenului cu tendință acneică. Serumul Geneo Balance completează efectul tratamentului datorită antioxidanților puternici, vitaminelor, nutrienților și ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba și argan, extract de vanilie și coada calului), precum și datorită unui derivat al acidului azelaic.

Echilibrarea tenului gras nu a fost niciodată mai ușoară.

 

✨ILLUMINATE: Tratament facial cu vitamina C

Geneo Illuminate uniformizează nuanța tenului, îmbunătățește aspectul de piele pigmentată și întinerește tenul. Geneo Illuminate OxyPod conține acid kojic și vitamina C pentru un efect uniform al nuanței pielii, precum și extract de opuntia și de morcov pentru hidratarea și netezirea pielii. Serumul Geneo Illuminate completează efectul tratamentului cu ingrediente puternic iluminatoare precum extract de scoarță de arbore și derivați de aminoacizi, ingrediente hidratante și nutrienți precum trigliceride, jojoba și complex de ulei de argan, vanilie și complex din extract de coada-calului.

Tenul tău va străluci din interior.

 

🌱REVIVE: Tratament facial cu alge roșii

Geneo Revive împrospătează tenul tern, reduce liniile fine și îmbunătățește aspectul și textura generală a pielii. Geneo Revive OxyPod conține alge roșii, un puternic antioxidant cu efecte anti-îmbătrânire, precum și acid cafeic și retinol, cunoscute pentru tratarea semnelor îmbătrânirii, oferind pielii un aspect întinerit. Serumul Geneo Revive completează efectul tratamentului cu ingrediente care încurajează producția de colagen și reduce semnele îmbătrânirii. Serumul conține un complex de peptide și floare de colț, nutrienți și vitamine precum jojoba și ulei de argan, vanilie și extract de coada calului.

 

Aceste tratamente nu au contraindicații și pot fi folosite, la orice vârstă, pentru toate tipurile de ten. Tratamentele nu necesită perioada de recuperare, astfel vă puteți relua rutina zilnică imediat după ședința de tratament.

 

Tratament disponibil în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea.
Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.