Promotii

OFERTA LUNII OCTOMBRIE

Oferă un plus de grijă zonelor sensibile la epilat!
Pentru rezultate rapide, sigure și de durată, specialiștii EstetPRO îți recomandă fotoepilarea premium cu tehnologia performantă SPL Or-Light.

În octombrie, beneficiezi de un preț special, redus cu 30%, la pachetul combinat AXILĂ + INGHINAL TOTAL. Acum plătești doar 130 lei* în loc de 185 lei/ pachet.
*Prețul se aplică la achiziționarea integrală a unui număr minim de 3 pachete.

Cel mai puternic SPL al momentului te ajută să scapi de 70% din părul nedorit încă de la primele ședințe. O ședință Or-Light este echivalentul a 5 ședințe de IPL, ceea ce face ca tratamentul să fie mult mai eficient în comparație cu tehnologiile anterioare și cu alte aparate existente pe piață.

Beneficiile epilării definitive cu SPL Or-Light:
  • Îndepărtarea cu succes a părului nedorit din cele mai sensibile zone
  • Tratarea și prevenirea foliculitei, precum și a altor iritații cauzate de epilatul clasic
  • Aspectul pielii îmbunătățit, fiind stimulată producția de colagen

Pentru un tratament complet, sunt necesare de cca 6-12 ședințe, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni, cu respectarea protocolului de tratament recomandat de specialiștii EstetPRO.

Siguranța ta este importantă pentru noi. De aceea este important să știi că în Centrele EstetPRO găsești dispozitivele originale de epilare definitivă produse de Yperion Paris, care sunt aprobate FDA și CE Medical.

Centrul EstetPRO Timișoara: în incinta Centrului Medical Dr. Hrubaru, Str. Alexandru Vlahuță nr. 2, et. 1.
Programări la telefon: 0724415003.

Centrul EstetPRO Arad: Calea Romanilor nr. 17-19, parter.
Programări la telefon: 0749955455.

Centrul EstetPRO Oradea: Str. Stefan Zweig nr. 10A, et. 2.
Programări la telefon: 0722908000.

 


Scapă de complexele legate de tenul tău cu ajutorul terapiilor moderne de rejuvenare facială!
Acnee? Cicatrici? Riduri? Pete? Ten deshidratat și fără strălucire? Dacă te confrunți cu oricare dintre aceste afecțiuni, te invităm în Centrele EstetPRO să afli de la specialiștii noștri care sunt tratamentele de sezon care îți pot îmbunătăți semnificativ aspectul pielii. Profită de ofertele speciale de rejuvenare a tenului valabile în perioada 1-31 octombrie.

✅Radiofrecvența fracționată E-Two Sublative (tratamentul se efectuează exclusiv în cadrul Centrului EstetPRO Timișoara): 3 ședințe achiziționate = 1 ședință Intraceuticals Rejuvenate CADOU

E-Two Sublative este un tratament minim invaziv cu rezultate extraordinare în tratarea ridurilor superficiale și medii, a cicatricilor și imperfecțiunilor.

Radiofrecvența bipolară fracționată este directionată țintit în piele, până la nivelul dermului, sub forma unei matrice. După tratament sunt produse celule noi și fibre de colagen, astfel liniile fine, ridurile și imperfecțiunile pielii sunt vizibil reduse. Tratamentul E-Two uniformizează aspectul pielii, contribuind în același timp la estomparea porilor dilatați. E-Two Sublative oferă timp de recuperare redus și siguranță deplină, fiind aprobat CE Medical și FDA.

✅Radiofrecvența fracționată Maximus TriFractional (tratamentul se efectuează exclusiv în cadrul Centrului EstetPRO Oradea): 3 ședințe achiziționate = 1 ședință Intraceuticals Rejuvenate CADOU

Maximus TriFractional este un tratament minim invaziv cu rezultate extraordinare în tratarea ridurilor superficiale și medii, a cicatricilor și imperfecțiunilor. Prin intermediul microelectrozilor așezați pe piele, energia emisă de aparat ajunge la nivelul dermului, unde acționează într-o manieră fracționată, intermitentă. Tratamentul lasă zone intacte de piele între cele tratate, pentru ca acestea să servească drept rezervor de refacere și regenerare, iar vindecarea să fie mai rapidă. Astfel, sistemul realizează un efect spectaculos de resurfacing, tratând defectele de structură cutanată. După tratament sunt produse celule noi și fibre de colagen, astfel liniile fine, ridurile și imperfecțiunile pielii sunt vizibil reduse. Tratamentul Maximus TriFractional uniformizează aspectul pielii, contribuind în același timp la estomparea porilor dilatați.

✅Fotoregenerarea SPL Or-Light:
4 ședințe achiziționate = 1 ședință CADOU

Fotoregenerarea SPL Or-Light stimulează activitatea metabolismului celular care încetineşte odată cu înaintarea în vârstă şi tratează o paletă largă de afecţiuni ale pielii precum: hiperpigmentarea, rozaceea, cuperoza, capilarele sparte, lentigo (petele de bătrâneţe), melasma, pistruii, pierderile de tonus şi elasticitate, porii dilatati, acneea, ridurile şi liniile fine. În urma tratamentului, producția de elastină și colagen este accelerată, aspectul tenului fiind vizibil uniformizat.
Fotoregenerarea este una dintre cele mai eficiente și accesibile terapii antiaging și de regenenerare celulară.

✅Oxigenarea hiperbarică Intraceuticals:
3 ședințe achiziționate = 15% REDUCERE

Tratamentul Intraceuticals este alternativa soluțiilor de rejuvenare injectabile, care asigură tenului nivelul optim de hidratare și previne apariția ridurilor și a aspectului tern, lipsit de strălucire. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este natural, non-invaziv, foarte relaxant, nu afectează expresivitatea feței, deși are un efect instant de volumizare și de lifting. Tenul tău se va bucura de beneficiile oxigenului pur și de o combinație unică de vitamine, antioxidanti din ceai verde și aloe vera și acid hialuronic de ultima generație, cu moleculă foarte mică, pentru o absorbție mai bună.

Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, specialiștii EstetPRO te așteaptă la o ședință de diagnoză facială, oferită gratuit, pentru a stabili un plan de tratament personalizat, adecvat nevoilor tale.

Centrul EstetPRO Timișoara: în incinta Centrului Medical Dr. Hrubaru, Str. Alexandru Vlahuță nr. 2, et. 1.
Programări la telefon: 0724415003.

Centrul EstetPRO Arad: Calea Romanilor nr. 17-19, parter.
Programări la telefon: 0749955455.

Centrul EstetPRO Oradea: Str. Stefan Zweig nr. 10A, et. 2.
Programări la telefon: 0722908000.

 
Voucher Cadou de la EstetPRO – Un cadou perfect pentru orice ocazie

La solicitarile voastre, EstetPRO lanseaza Voucher-ul Cadou de Frumusete.

Daca sunteti in cautarea unui cadou de efect si doriti sa-i surprindeti in cel mai placut mod pe cei dragi, EstetPRO va ofera solutia ideala: Voucher-ul Cadou de Frumusete – un dar special pentru parteneri, prieteni sau colaboratori.

Voucher-ul poate fi utilizat pentru servicii variate de estetica faciala si remodelare corporala in cadrul Centrului EstetPRO.

Achizitioneaza acum voucherul cadou in valoarea dorita si beneficiezi de 10% pentru serviciile tale personale (discount valabil pentru orice abonament disponibil in cadrul centrului).

 Happy Birthday Special!

Pentru ca dorim sa rasplatim fidelitatea, fiecare client al centrului EstetPRO va primi un cadou-surpriza, cu ocazia zilei de nastere.

Contacteaza-ne si afla cum poti intra in posesia cadoului.