Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Image Alt

Despre noi

O echipă de specialiști te întâmpină cu drag și îți recomandă procedura potrivită

Suntem o echipă de specialiști dedicați, pregătiți să ofere soluții personalizate pentru tratarea problemelor faciale și corporale. Ne-am propus să oferim fiecărui client o experiență estetică deosebită la cele mai inalte standarde de calitate și siguranță.

fake love produse fake

Promisiunea noastră: “întotdeauna modern”

Ne recomandă pasiunea pentru frumusețe, grija pentru clienții noștri, precum și încrederea tuturor celor care ne-au trecut pragul și ne-au reconfirmat eficiența tratamentelor. Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis centre EstetPRO: Timișoara, Arad și Oradea.

Servicii complete si integrate de estetică facială si remodelare corporală

Oferim servicii complete și integrate de estetică facială și remodelare corporală, care te vor ajuta să-ți redescoperi și să-ți iubești propriul corp.

Cui ne adresăm?

Deși femeile sunt preponderent în centrul atenției când vine vorba de frumusețe, noi ne adresăm și bărbaților care doresc să arate bine și să se simtă excelent în pielea lor.

Te aşteptăm să revii cu plăcere în centrele EstetPRO și să ne recomanzi tuturor celor de care îți pasă!

Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.