Tratament medical anticelulita VelaShape I, II, III

VelaShape de la Syneron Medical - cel mai avansat sistem de remodelare corporala si tratament intensiv al celulitei

VelaShape III – Cel mai puternic echipament medical de reconturare corporala si de tratare a celulitei

VelaShape III este solutia non-chirurgicala ideala de slabire circumferentiala si de tratare a zonelor cu celulita. Este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

Experienta vasta a Syneron Medical si studiile clinice au contribuit la succesul rasunator al echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este  cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala non-invaziv al tuturor timpurilor.

VelaShape III este folosit in cele mai renumite clinici si centre estetice din lume, fiind totodata si tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. Kim Kardashian, Demi Moore, Madonna sau Sharon Stone au recunoscut că sunt dependente de aparatul-minune VelaShape III, care le ajută să se mențină în formă.

Acreditari si premii internationale

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.

Tratamentul Velashape III a obținut locul 1 la Congresul Anti-Aging European (AMEC) de la Paris la categoria cel mai bun tratament non-invaziv de remodelare corporală.

Stiinta din spatele tehnologiei VelaShape
Echipamentul de remodelare corporala VelaShape III combinarea sinergetica a energiilor

 • Lumina infrarosu (IR) care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime
 • Radio frecventa Bi-polara (RF) care incalzeste tesului pana la 15 mm adancime
 • Vacuum care asigura livrarea precisa a energiei
 • Masajul cu role mecanice care tonifiaza

Mecanismul de actiune a echipamentului VelaShape III

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime. 
Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabilismul celular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara.

Urmând tratamentul VelaShape III conform protocolului recomandat, se pot pierde pana la 10 centrimetri în circumferință, în decurs de numai câteva săptămâni. Rezultatele sunt asemănătoare celor obținute cu ajutorul operațiilor estetice, însă fără bisturiu, fără timpi de recuperare specifici intervențiilor de acest gen și în siguranță maximă, în confortul centrului nostru specializat în proceduri estetice și corporale non-inazive.

VelaShape III tratează rapid zonele afectate de celulită, îmbunătățește semnificativ aspectul pielii și reduce în mod vizibil surplusul de grăsime din cele mai problematice zone ale corpului: abdomen, fese, șolduri, coapse, brațe, spate. Ședințele se efectuează la un interval de 7-14 zile, în funcție de necesitate, la recomandarea specialiștilor din cadrul centrului.

 VelaShape II 

Echipament avansat de Tratare a Celulitei si de Remodelare Corporala

Peste 10 000 de paciente tratate zilnic in intreaga lume!

Actionat cu ajutorul tehnologiei revolutionare elos,VelaShape II trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Cum functioneaza VelaShape II?

VelaShape II combina un aplicator mare, Vsmooth, si aplicatorul mic, Vcontour, pe aceeasi platforma, fapt ce permite cel mai ridicat grad de eficacitate si confort. Atunci cand se utilizeaza aplicatorul VContour impreuna cu aplicatorul VSmooth se poate realiza o penetrare mai profunda a energiei si o hipertermie optima.

Rezultate testate clinic cu VelaShape II

Rezultatele testate clinic sunt vizibile dupa numai 4 tratamente. Siguranta si eficacitatea tehnologiei sistemului VelaShape II au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice cat si in peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.

Conform studiilor clinice multiple, 85% dintre pacientii tratati au observat o crestere a arderilor metabolice, imbunatatirea majora a aspectului pielii, precum si scaderea circumferintei cu pana la 7.3 cm.

Pe langa efectele dovedite asupra celulitei si reducerea circumferentiala, VelaShape este o solutie sigura, eficienta si rapida de a scapa de barbia dubla si de a obtine un aspect de invidiat pentru zona decolteului - piele neteda si fina, fara imperfectiuni. Efectul de lifting este obtinut prin utilizarea aplicatorului Vcontour in zona barbiei si gatului.

Pentru toate tratamentele VelaShape se utilizeaza o crema speciala, hidratanta, cu ingrediente active, care stimuleaza circulatia sangelui si productia de colagen.

Rezultate cu VelaShape II

 • 7.3 cm - reducerea circumferentiala 
 • 2.5 cm - reducere pe fiecare coapsa 
 • 2.3 cm - reducere in zona fesiera
 • Confortabil, sigur si fara durere
 • 60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii 

 E timpul sa devii si tu o VelaMamica!

VelaShape - Preferatul mamicilor de pretutindeni!

Acum poti reveni la forma dinainte de sarcina cu VelaShape de la Syneron Medical, singurul dispozitiv certificat care actioneaza imediat asupra zonelor considerate problematice dupa nastere: partea inferioara a abdomenului, coapsele si fesele, avand efecte spectaculoase dupa 6-8 sedinte de tratament intensiv.

Conform unui studiu recent realizat pe un esantion de 7,000 femei care au nascut recent, 87% dintre ele sustin ca abdomenul nu a revenit la forma initiala si 37% spun ca soldurile lor sunt mult mai late.

7000

femei care au nascut recent au participat la studiu

67%

sustin ca abdomenul nu a revenit la forma initiala

37%

spun ca soldurile lor sunt mai late dupa nastere

Pentru multe mame, problema nu este greutatea in plus ci faptul ca modificarile siluetei le impiedica sa revina in hainele de dinainte de sarcina. In plus, chiar daca multe mame cantaresc la fel sau mai putin decat inainte de sarcina, 71% dintre ele sustin ca se simt mai putin atragatoare dupa ce au nascut si 48% isi cumpara haine XXL pentru a-si masca imperfectiunile.

Intr-un studiu numit “Body After Baby” realizat de catre Dr. Marc Winter, medic ginecolog si obstetrician din California, a fost testat efectul VelaShape in diminuarea aspectului neplacut al celulitei si reducerea circumferintei feselor, coapselor si abdomenului pe 20 de femei care trecusera recent printr-o sarcina. Rezultatele studiului au aratat ca, in urma a 5 tratamente VelaShape efectuate saptamanal, pacientele au semnalat o reducere circumferentiala medie de 5,93 cm la nivelul feselor, 2,5 cm la nivelul coapselor și de 7,37 cm la nivelul abdomenului.

Pacientele au fost fericite sa descopere un tratament rapid, cu rezultate vizibile in timp record, fiind in acelasi timp confortabil, fara a necesita efort si perioada de recuperare post-tratament.

 VelaShape este dispozitivul non-invaziv, aprobat FDA (Food and Drug Administration, SUA), care a revoluționat piata produselor de remodelare corporala prin tratamentul eficient al celulitei si reducerea circumferentiala. Este singurul aparat cu rezultate demonstrate, care trateaza eficient atat tesuturile mai adanci, cat si straturile aflate la suprafata pielii.

Peste 10 000 de paciente tratate zilnic in intreaga lume!

Stiinta extraordinara in slujba frumusetii – VelaShape cu tehnologia patentata Elos

Este prima si unica tehnologie care imbina simultan radiofrecventa bipolara (RF), tehnologia infrarosu (IR), vacumul pulsat si masajul mecanic pentru a obtine, in conditii de confort si siguranta, un corp tonifiat, frumos conturat si bine structurat.

Cum functioneaza VelaShape?

VelaShape combina un aplicator mare, Vsmooth, si aplicatorul mic, Vcontour, pe aceeasi platforma, fapt ce permite cel mai ridicat grad de eficacitate si confort. Atunci cand se utilizeaza aplicatorul VContour impreuna cu aplicatorul VSmooth se poate realiza o penetrare mai profunda a energiei si o hipertermie optima.

Combinatia intre lumina infrarosie (IR) si energia RF incalzeste foarte precis tesuturile dermei si hipodermei in zona de tratament, producand o reactie in lant ce favorizeaza migrarea fibroblastelor, provocand o stimulare a fibrelor de colagen și elastina, precum și sintetizarea unor noi fibre de colagen. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o remodelare a pielii.

Incalzirea precisa asigura un tratament sigur, eficient si rapid, care nu necesita perioada de recuperare post-tratament. Vacuumul si rolele speciale, destinate masajului mecanic, netezesc pielea pentru a facilita transmiterea sigura si eficienta a energiei termice. Rezultatul imediat consta in imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic, micsorarea efectiva a celulelor adipoase si implicit reducerea stratului de grasime.

VelaShape accelereaza drenajul limfatic, imbunatateste circulatia sanguina locala si stimuleaza metabolismul local, aducand in organism un flux crescut de oxigen si nutrienti.

Rezultate testate clinic cu VelaShape

 1. Netezirea gradata a suprafetei pielii cu reducerea vizibila a celulitei.
 2. Scaderea circumferintei cu remodelarea vizibila a zonei tratate.

Rezultatele testate clinic sunt vizibile dupa numai 4 tratamente.

Conform studiilor clinice multiple, 85% dintre pacientii tratati au observat o crestere a arderilor metabolice, imbunatatirea majora a aspectului pielii, precum si scaderea circumferintei cu pana la 7.2 cm.

Pe langa efectele dovedite asupra celulitei si reducerea circumferentiala, VelaShape este o solutie sigura, eficienta si rapida de a scapa de barbia dubla si de a obtine un aspect de invidiat pentru zona decolteului - piele neteda si fina, fara imperfectiuni. Efectul de lifting este obtinut prin utilizarea aplicatorului Vcontour in zona barbiei si gatului.

Pentru toate tratamentele VelaShape se utilizeaza o crema speciala, hidratanta, cu ingrediente active, care stimuleaza circulatia sangelui si productia de colagen.

Siguranta si eficacitatea tehnologiei sistemului VelaShape au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice cat si in peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.

E timpul sa devii si tu o VelaMamica!

VelaShape - Preferatul mamicilor de pretutindeni!

Acum poti reveni la forma dinainte de sarcina cu VelaShape de la Syneron Medical, singurul device care actioneaza imediat asupra zonelor considerate problematice dupa nastere: partea inferioara a abdomenului, coapsele si fesele, avand efecte spectaculoase dupa 6-8 sedinte de tratament intensiv.

Intr-un studiu numit “Body After Baby” realizat de catre Dr. Marc Winter, medic ginecolog si obstetrician din California, a fost testat efectul VelaShape in diminuarea aspectului neplacut al celulitei si reducerea circumferintei feselor, coapselor si abdomenului pe 20 de femei care trecusera recent printr-o sarcina. Rezultatele studiului au aratat ca, in urma a 5 tratamente VelaShape efectuate saptamanal, pacientele au semnalat o reducere circumferentiala medie de 5,93 cm la nivelul feselor, 2,5 cm la nivelul coapselor și de 7,37 cm la nivelul abdomenului.

Pe parcursul celor 5 saptamani de tratament cu VelaShape, nu au fost inregistrate modificari seminificative privind dieta, consumul de lichide sau nivelul de activitate al pacientelor si foarte important de mentionat, nu au avut loc modificari ale greutatii corporale. Pacientele au fost fericite sa descopere un tratament rapid, cu rezultate vizibile in timp record, fiind in acelasi timp confortabil, fara a necesita efort si perioada de recuperare post-tratament.

De ce sa alegi VelaShape de la Syneron Medical?

 • Prima si unica solutie medical-estetica non-chirurgicala avizata FDA pentru reducerea circumferintei si tratarea celulitei.
 • Reconturarea siluetei, imbunatatirea elasticitatii pielii.
 • Velashape - cel mai bun tratament dedicat mamicilor din intreaga lume, pentru revenirea rapida dupa nastere.
 • Eliminarea grasimii din zonele-problema: abdomen, solduri, fese, coapse, brate.
 • Intensificarea circulatiei sanguine si limfatice, eliminarea toxinelor.
 • Rezultate remarcabile, vizibile dupa 4 sedinte de tratament.
 • Tratament nedureros, non-invaziv, care nu necesita timp de recuperare.