Trilipo Med - Topire localizata a grasimii

MAXIMUS TriLipo Med – cea mai avansata solutie medicala de slabire, tonifiere si remodelare corporala

EstetPRO iti pune la dispozitie tehnologia avansata TriLipo de la Pollogen, cu rezultate faciale si corporale imediate si de lunga durata.
Tratamentele cu MAXIMUS TriLipo combina in mod unic Radiofrecventa Tripolara (RF) cu Activarea Dinamica a Muschilor (DMA) pentru rezultate optime de reducere a tesutului adipos si de stimulare a muschilor din zonele tratate.
Cu TriLipo slabiti usor, reduceti aspectul inestetic al celulitei si va tonifiati musculatura in doar 30 minute. Toate acestea fara efort, intr-o atmosfera placuta si relaxanta la centrul nostru.

Ce este radiofrecventa tripolara?

Spre deosebire de radiofrecventa monopolara sau bipolara, forma tripolara utilizeaza trei sau mai multi electrozi, cu energia centrata intre acestia, pentru controlul fin al fluxului de energie; rezultatele sunt excelente si vizibile chiar dupa prima sedinta, in conditii de maxima siguranta si fara durere.

Ce este DMA si cum ajuta radiofrecventa?

DMA (Activarea Dinamica a Muschilor) se refera la contractia treptata a tuturor grupelor musculare din zona corporala tratata, printr-o activare difuza, intermitenta, sincrona cu radiofrecventa. Se produce astfel o crestere a circulatiei locale, o intensificare a drenajului limfatic, fiind utilizat la nivel corporal pentru mobilizarea grasimii eliberate prin tratamentul cu radiofrecventa.

Tratamentul TriLipo Med foloseste un mecanism cu tripla actiune, care in mod simultan:
1. Elibereaza grasimea prin utilizarea energiei RF dovedita clinic. RF incalzeste celulele grase si le determina sa secrete grasime lichida.
2. Elimina grasimea eliberata folosind un sistem de drenaj limfatic patentat.
3. Remodeleaza pielea prin RF, care regenereaza si reface colagenul pe termen lung, iar prin utilizarea DMA stimuleaza musculatura, asemenea exercitiilor fizice efectuate in mod constant, avand efect de tonifiere.

Cat dureaza tratamentul?

Pentru sistemul TriLipo, se recomanda efectuarea unei proceduri pe saptamana, timp de 6 saptamani in medie. Dupa finalizarea tratamentului complet, sedintele se efectueaza mai rar, in functie de nevoile pacientului, pentru a consolida sau a amplifica rezultatele obtinute.