Trilipo Med - Lifting facial

Lifting facial TriLipo de la MAXIMUS – cea mai avansata solutie medicala anti-aging


Prin intermediul tehnologiei TriLipo cu DMA, Maximus ofera doamnelor o alternativa non-invaziva de rejuvenare si sculptare faciala. Cu ajutorul noii tehnologii, aveti posibilitatea realizarii unui lifting facial cu efect instant, similar interventiilor chirurgicale de corectie a laxitatii fetei.

Cum functioneaza?

Este dovedit clinic ca MAXIMUS cu tehnologia TriLipo reduce semnificativ ridurile si liniile fine si reda totodata fermitatea si netezimea pielii, fiind indicat mai ales tenului matur. Energia cu radiofrecventa tripolara incalzeste tesutul si face ca fibrele de colagen sa se contracte, avand ca rezultat o intindere imediata a pielii si imbunatatirea vizibila a texturii fetei. In acelasi timp, caldura declanseaza celulele fibroblaste sa produca colagen nou, avand efect de intinerire a fetei. In plus, tehnologia Activarea Dinamica a Muschilor (DMA) stimuleaza si tonifica muschii de sub piele oferind astfel efectul spectaculos de lifting non-invaziv.

Cui se adreseaza?

Procedura de intinerire cu Maximus TriLipo DMA este rapida, usoara si nedureroasa, potrivita tuturor tipurilor de ten, mai ales celui matur. Rezultate sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, fiind solutia perfecta pentru femeile ocupate care isi doresc sa se intoarca imediat la rutina zilnica.

Care este durata tratamentului?

Se recomanda efectuarea unor sedinte saptamanale de aproximativ 30 minute, pe o perioada de 1-2 luni. Pentru intretinere si potentarea efectului, se recomanda ca sedintele de lifting sa fie efectuate constant, la un anumit interval de timp stabilit in functie de nevoile fiecarui client.