Intraceuticals - Tratamentul Madonnei cu oxigen hiperbaric

Descopera secretul divelor de la Hollywood!


Ce este Intraceuticals?
Intraceuticals este un tratament facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Cunoscut ca "Tratamentul Madonnei", Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat prevenirii si tratamentului intensiv al ridurilor, care inlocuieste clasicele tratamente invazive cu acid hialuronic sau toxina botulinica.

CONCEPTUL INTRACEUTICALS
Lasa-te pe mana unui tratament profesionist Intraceuticals.
Filosofia brandului Intraceuticals pune accentul pe puterile anti-aging ale acidului hialuronic si antioxidantilor puternici pentru a schimba dramatic textura pielii, vitalitatea si stralucirea, eliberand adevaratul potential al fetei tale si frumusetea din interior.


Cum functioneaza Intraceuticals?
Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Odata introduse in derm, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite, precum: riduri profunde, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare, cearcane, lipsa de elasticitate si de volum.

Intraceuticals I. Intraceuticals REJUVENATE II. Intraceuticals OPULENCE III. Intraceuticals CLARITY IV. Intraceuticals ATOXELENE V. Intraceuticals + BOOSTERS