Proceduri

Centrul EstetPRO are in dotare aparatura originala, de uz estetic-medical, cu tehnologii ultraperformante, testate si acreditate la nivel international. Partenerii nostri sunt importatori oficiali in Romania ai unor branduri de top, cu renume international, precum Coccon Medical, Syneron Candela, Pollogen, Edge Systems SUA, Yperion Paris. Consumabilele utilizate la efectuarea tratamentelor sunt de asemenea originale si respecta toate standardele de calitate impuse de producatori, lideri mondiali in estetica si ingrijire corporala.

Toate procedurile noastre sunt sigure si non-invazive, fiind efectuate de personal instruit, cu studii si experienta in domeniu. Specialistii EstetPRO sunt profesionisti desavarsiti, avand expertiza necesara pentru a recomanda cele mai potrivite tratamente estetice, faciale si corporale, personalizate in functie de nevoile fiecarui client, stabilite in urma unor evaluari specializate. Fiecare membru al echipei EstetPRO a urmat un ciclu complex de training-uri de specialitate si ia parte periodic la toate instruirile si workshop-urile recomandate de producatorii aparatelor aflate in dotarea centrului.

Centrul nostru este specializat in proceduri de intretinere corporala si tratamente faciale non-invazive, care ofera solutii eficiente pentru un ten radiant si un corp de invidiat. Avem protocoale de tratament unice, dezvoltate din dorinta de a oferi clientilor cele mai bune rezultate.

Vedeta centrului este echipamentul medical CoolTech de la Coccon Medical, care elimina natural si definitiv, prin inghetare controlata la -8 grade Celsius, grasimea in exces din zonele-problema: abdomen, fese, coapse, solduri, brate etc. Rezultate dovedite clinic: -5 cm in doar 3 saptamani!

La polul opus terapiei prin inghetare, va recomandam Trilipo Med, solutia medicala pentru topirea localizata a grasimii, bazata pe radiofrecventa tripolara.

Celebrul aparat medical pentru tratarea celulitei VelaShape III de la Syneron Medical este disponibil acum si in Timisoara. La EstetPRO vei descoperi cel mai avansat sistem de remodelare corporala si tratament intensiv al celulitei, aprobat FDA si certificat CE, cu rezultate spectaculoase, in timp record: reducere circumferentiala, imbunatatirea structurii pielii si eliminarea celulitei.

Intraceuticals este un tratament facial folosit in cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Cunoscut ca "Tratamentul Madonnei", Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat prevenirii si tratamentului intensiv al ridurilor, care inlocuieste clasicele tratamente invazive cu acid hialuronic sau toxina botulinica.

HydraFacial este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat, de curațare profunda și de reintinerire a tenului, utilizata in centre medicale și spa din lumea intreaga și preferata de marile vedete de la Hollywood.

Dispozitivul Maximus cu tehnologia avansata TriFractional va ofera solutia medicala completa pentru tratamentul intensiv al cicatricilor, vergeturilor si ridurilor profunde.

OxyGeneo ofera luminozitate si un rasfat total tenului tern si obosit, iar fotoregenerarea Or-Light trateaza cu succes acneea si petele pigmentare, descoperind un ten impecabil, fara imperfectiuni.

Epilarea definitiva cu tehnologia superioara SPL Or-Light va ajuta sa scapati rapid si fara durere de parul nedorit, cu rezultate vizibile de la prima sedinta. 

 

Echipa EstetPRO va asteapta sa luati parte la o experienta estetica deosebita, intr-o locatie discreta si eleganta, unde se pune accent pe siguranta actului medical – Centrul Medical Dr. Hrubaru, pentru ca voi sa va puteti bucura de tratamentele noastre profesionale in siguranta si confort.