Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament Tratament medical anticelulita VelaShape estet pro

VELASHAPE II

Secretul unui corp suplu, tonifiat și fără celulită

Echipament avansat de remodelare corporală și de tratare a celulitei. Peste 10.000 de paciente tratate zilnic în întreaga lume!

Acționat cu ajutorul tehnologiei revoluționare elos, VelaShape II tratează atât țesuturile profunde, dar și straturile superficiale ale pielii, determinând reducerea celulitei.

tratament medical anticelulita VelaShape estetpro

Cum functioneaza VelaShape II

VelaShape II combină un aplicator mare, Vsmooth, și aplicatorul mic, Vcontour, pe aceeași platformă, fapt ce permite cel mai ridicat grad de eficacitate și confort. Atunci când se utilizează aplicatorul VContour împreună cu aplicatorul VSmooth se poate realiza o penetrare mai profundă a energiei și o hipertermie optimă.

Rezultate testate clinic cu VelaShape II

Rezultatele testate clinic sunt vizibile după numai 4 tratamente. Siguranța și eficacitatea tehnologiei sistemului VelaShape II au fost demonstrate atât în cazul testelor clinice cât și in peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienți din întreaga lume.

Conform studiilor clinice multiple, 85% dintre pacienții tratați au observat o creștere a arderilor metabolice, imbunătațirea majoră a aspectului pielii, precum și scăderea circumferinței cu până la 7.3 cm.

 

featured tratament velashape estetpro

Pe lângă efectele dovedite asupra celulitei și reducerea circumferențială, VelaShape este o soluție sigură, eficientă și rapidă de a scăpă de bărbia dublă și de a obține un aspect de invidiat pentru zona decolteului – piele netedă și fină, fără imperfecțiuni. Efectul de lifting este obținut prin utilizarea aplicatorului Vcontour în zona bărbiei și gâtului.

Pentru toate tratamentele VelaShape se utilizează o cremă specială, hidratantă, cu ingrediente active, care stimulează circulația sângelui și producția de colagen.

Tratament disponibil în cadrul centrului din Oradea.

 

Velashape aici pentru proaspete mamici!

Pentru multe mame, problema nu este greutatea în plus, ci faptul că modificările siluetei le împiedică să revină în hainele de dinainte de sarcină. În plus, chiar dacă multe mame cantăresc la fel sau mai puțin decât înainte de sarcină, 71% dintre ele susțin că se simt mai puțin atrăgîtoare după ce au născut și 48% își cumpără haine XXL pentru a-și masca imperfecțiunile.

tratament velashape pentru mamici estet pro

Într-un studiu numit “Body After Baby” realizat de către Dr. Marc Winter, medic ginecolog și obstetrician din California, a fost testat efectul VelaShape în diminuarea aspectului neplăcut al celulitei și reducerea circumferinței feselor, coapselor și abdomenului pe 20 de femei care trecuseră recent printr-o sarcină. Rezultatele studiului au arătat că, în urma a 5 tratamente VelaShape efectuate săptămânal, pacientele au semnalat o reducere circumferențială medie de

–        5,93 cm la nivelul feselor,

–        2,5 cm la nivelul coapselor

–        7,37 cm la nivelul abdomenului.

Pacientele au fost fericite să descopere un tratament rapid, cu rezultate vizibile în timp record, fiind în același timp confortabil, fără a necesita efort și perioadă de recuperare post-tratament.

 

VelaShape – Preferatul mămicilor de pretutindeni!

Acum poți reveni la forma dinainte de sarcină cu VelaShape de la Syneron Medical, singurul device care acționează imediat asupra zonelor considerate problematice după naștere: partea inferioară a abdomenului, coapsele si fesele, având efecte spectaculoase dupa 6-8 ședințe de tratament intensiv.

Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.