Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament TriLipo Med estet pro

TriLipo Med – Topire localizată a grăsimii

MAXIMUS TriLipo Med – cea mai avansată soluție medicală de slăbire, tonifiere și remodelare corporală

EstetPRO iți pune la dispoziție tehnologia avansată TriLipo de la Pollogen, cu rezultate faciale si corporale imediate și de lunga durată. Tratamentele cu MAXIMUS TriLipo combină in mod unic Radiofrecventa Tripolara (RF) cu Activarea Dinamica a Muschilor (DMA) pentru rezultate optime de reducere a tesutului adipos si de stimulare a muschilor din zonele tratate.

 

tratament TriLipo Med topire localizata a grasimii estetpro
Cu TriLipo slabiti usor, reduceti aspectul inestetic al celulitei si va tonifiati musculatura in doar 30 minute. Toate acestea fara efort, intr-o atmosfera placuta si relaxanta la centrul nostru.

Ce este radiofrecvența tripolară?

Spre deosebire de radiofrecvența monopolară sau bipolară, forma tripolară utilizează trei sau mai mulți electrozi, cu energia centrată între aceștia, pentru controlul fin al fluxului de energie; rezultatele sunt excelente și vizibile chiar după prima ședintă, în condiții de maximă siguranță și fără durere.

Ce este DMA și cum ajută radiofrecvența?

DMA (Activarea Dinamica a Muschilor) se referă la contracția treptată a tuturor grupelor musculare din zona corporală tratată, printr-o activare difuză, intermittentă, sincronă cu radiofrecvența. Se produce astfel o creștere a circulației locale, o intensificare a drenajului limfatic, fiind utilizat la nivel corporal pentru mobilizarea grăsimii eliberate prin tratamentul cu radiofrecvența.

 

tratament TriLipo Med topire localizata a grasimii estetpro

Rezultate cu TriLipo Med:

– reducerea focusată a grăsimilor și scăderea circumferențiala în zonele-țintă: abdomen, șolduri, coapse, subfesieri, brațe, genunchi, spate etc

– prevenirea și ameliorarea celulitei

– ridicarea, întinderea și întărirea mușchilor

– întinderea și tonifierea pielii

– detoxifierea corpului prin drenaj limfatic

– oxigenarea și îmbunătațirea circulației sangvine

Cât durează tratamentul?

Pentru sistemul TriLipo, se recomandă efectuarea unei proceduri pe saptămână, timp de 6 saptămâni in medie. După finalizarea tratamentului complet, ședințele se efectuează mai rar, în funcție de nevoile pacientului, pentru a consolida sau a amplifica rezultatele obținute.

 

Tratament disponibil în cadrul centrului din Oradea.
Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.