Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament-TriLipo-Med–Lifting-facial-estet-pro

TriLipo Med – Lifting facial

Lifting facial TriLipo de la MAXIMUS – Cea mai avansată soluție estetic-medicală anti-aging

Prin intermediul tehnologiei TriLipo cu DMA, Maximus oferă doamnelor o alternativă non-invazivă de rejuvenare și sculptare facială de ultimă generație. Cu ajutorul noii tehnologii, aveți posibilitatea realizării unui lifting facial cu efect instant, similar intervențiilor chirurgicale de lifting și corecție a laxității feței, însă fără timp de recuperare.

 

tratament-TRILIPO_LIFTING-FACIAL-estet-pro

 

Cum funcționează?

Este dovedit clinic ca MAXIMUS cu tehnologia TriLipo Med reduce semnificativ ridurile și liniile fine, redă fermitatea și netezimea pielii, fiind indicat mai ales tenului matur.

Energia cu radiofrecvență tripolară încălzește țesutul și face ca fibrele de colagen să se contracte, având ca rezultat o întindere imediată a pielii și îmbunătățirea vizibilă a texturii feței. În același timp, căldura declanșează celulele fibroblaste să producă colagen nou, având efect de întinerire a feței. În plus, tehnologia DMA (Activarea Dinamică a Mușchilor) stimulează și tonifică mușchii de sub piele oferind astfel efectul spectaculos de lifting non-invaziv.

 

Cui se adresează?

Procedura de întinerire cu Maximus TriLipo DMA este rapidă, ușoară și nedureroasă, potrivită tuturor tipurilor de ten, mai ales celui matur. Rezultate sunt vizibile chiar după prima ședintă, fiind soluția anti-aging perfectă pentru femeile ocupate care își doresc să se întoarcă imediat la rutina zilnică.

 

Care este durata tratamentului?

Pentru un tratament complet, se recomandă efectuarea unor ședințe săptămânale de cca 50 minute, timp de 6 săptămâni în medie. Pentru întreținere, consolidare și amplificarea efectului, se recomandă ca ședințele de lifting să fie efectuate constant, la un anumit interval de timp stabilit de către specialist, în funcție de nevoile fiecărui client.

 

Tratament disponibil în cadrul centrului din Oradea.
Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.