Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament-trifractional-radiofrecventa-tripolara-fractionata-estetpro

TriFractional – Radiofrecvența tripolară fracționată

MAXIMUS cu tehnologia avansată TriFractional – soluția estetic-medicală completă pentru tratamentul intensiv al cicatricilor, vergeturilor și ridurilor

Maximus TriFractional, noul dispozitiv estetic-medical de la Pollogen deține poziția de lider în materie de tratamente dermato-cosmetice și garantează eficiență încă de la prima ședință. EstetPRO îți pune la dispoziție soluția estetic-medicală completă pentru tratamentul cicatricilor și vergeturilor și totodată cel mai performant instrument anti-aging folosit în clinicile de profil din străinătate.

tratament Trifractional Med estet pro

 

Bazat pe tehnologia radiofrecvenței tripolare de ultimă generație și dispunând de componența unică de tip fracționat, echipamentul MAXIMUS de la Pollogen are un efect cu adevărat spectaculos de resurfacing (refacerea în mod fracționat a suprafeței cutanate), tratând eficient și rapid chiar și cele mai grave imperfecțiuni faciale și corporale:

• cicatrici postacneice
• cicatrici hipertrofice
• vergeturi
• riduri
• pori măriți
• tulburări de pigmentație
• laxitate cutanată
• lipsa tonusului muscular
• bărbie dublă
• alte imperfecțiuni

 

tratament-Trifractional Med 2 estet pro

Cum acționează?

Prin intermediul microelectrozilor care pătrund în piele, energia ajunge la nivel dermic, unde acționează într-o manieră fracționată, intermitentă. Tratamentul lasă zone intacte de piele între cele tratate, pentru a servi drept rezervor de refacere și regenerare, vindecarea fiind astfel foarte rapidă (cca 3-5 zile). Imediat după tratament, se recomandă evitarea expunerii solare directe și utilizarea zilnică a cremelor cu factor de protecție ridicat SPF 50+.

 

Tratamentele efectuate cu Maximus TriFractional sunt sigure, nedureroase, neinvazive, adecvate pentru toate tipurile de ten, cu eficacitate dovedită. Durata medie a unei ședințe de tratament pentru zona feței integral este de 30 minute. La tratamentele corporale, durata ședinței depinde de scopul urmărit și de dimensiunea zonei tratate. În funcție de gravitatea problemei, se recomandă efectuarea în medie a 2-4 ședințe de tratament, la interval de aproximativ 4-6 săptamani distantă.

Numărul de ședințe se stabilește în cadrul evaluării specializate, în urma căreia se efectuează un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile fiecărui client.

 

Tratament disponibil în cadrul centrului din Oradea.

Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.