Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament fotorejuvenare faciala spl or light estet pro

Fotorejuvenare facială SPL Or-Light

Terapie cu lumină pulsată de ultimă generație în slujba frumuseții

În lumea esteticii moderne, părul nedorit, petele hiperpigmentare, vasele superficiale de sânge sau semnele de îmbătrânire pot fi atenuate sau eliminate prin expunerea repetată la impulsuri de lumină filtrată cu ajutorul tehnologiei premium SPL Or-Light.

Dispozitivul estetic Or-Light Yperion este dedicat pentru două funcții majore: fotoepilare SPL Or-Light și fotorejuvenare Or-Light, cu rezultate spectaculoase încă de la prima ședintă. Studiile clinice efectuate au descoperit că lumina cu spectrum între 400 și 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dând maximă energie celulelor, ceea ce duce la o îmbunătățire a sănătății și calității tenului. Astfel, cu ajutorul Or-Light, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina și colagenul este accelerată.

Fotoregenerarea reprezintă fototermoliza selectivă a luminii SPL, asupra pielii, dând un imbold puternic activității din interiorul celulelor. Este un tratament cu efecte mult mai profunde și mai de durată decât orice cremă, masaj facial, dermabraziune sau peeling chimic. Este o terapie de ultimă tehnologie, cu risc minim de efecte secundare, cu condiția respectării recomandărilor specialiștilor, având rezultate spectaculoase de reîntinerire.

Chiar și un ten tânăr poate beneficia de fotorejuvenarea facială Or-Light, acesta fiind împrospătat și revigorat. Fotorejuvenarea poate fi încercată de oricine își dorește un aspect al pielii mai tânăr și mai luminos, mai uniform și mai neted, fiind o terapie de stimulare și de recuperare al ritmului activității metabolismului celular pierdut în timp.

 

Beneficiile tratamentului de fotorejuvenare SPL Or-Light:

După vârsta de 25 de ani, activitatea celulară scade treptat, iar tonusul și elasticitatea își pierd din capacitate. Încă după prima ședinta cu Or-Light pielea iși va recăpăta energia, tonusul și prospețimea; tratamentul Or-Light reprezintă un imbold pentru metabolismul celular, liniile fine și ridurile fiind reduse considerabil.

 

Tratament Depigmentare (pete de pigment, pistrui, pete solare, hiperpigmentare de orice fel)

Tipul spectrumului folosit pentru această lumină are ca țintă acumulările de melanină din toate aceste pigmentări. Rezultatele cu Or-Light sunt excepționale: aceste bile de culoare închisă ”se sparg” și ies la suprafață în decurs de cateva zile de la tratament, în cele din urmă cojindu-se până la dispariția completă de pe suprafața pielii tratate. Rezultatul final este estomparea și chiar îndepărtarea petelor pigmentare.

 

Tratament Acnee

Principala barieră în tratarea acneei sunt bacteriile (Propionibacterium acnes). Lumina SPL Or-Light are rol astringent, de curățare și de eliminare a microbilor aflați în pori, inflamația fiind oprită. Astfel, chiar după prima ședintă Or-Light, tenul devine mai neted, mai curat și mai luminos.

 

Tratament Telangiectazie (dilatația permanentă a unor vase mici, superficiale)

Energia luminii acționează asupra vaselor capilare deformate, determinându-le să revină la forma inițială. Capilarele nu vor mai fi vizibile la suprafață, iar tenul va arăta uniform și, în același timp, împrospătat. Fotorejuvenarea Or-Light este extraordinară și pentru un ten tânăr, fără probleme majore, care se vrea doar împrospătat și iluminat înainte de un eveniment important, efectul fiind unul vizibil imediat și durabil în timp.

Fotorejuvenarea reprezintă cel mai înalt nivel de tratament facial, comparabil cu tehnologia laser, dar mai puțin riscant.

 

tratament-foto-SPL-OR-LIGHT-estet-pro

Ce zone pot fi tratate?

Tratamentul de fotorejuvenare poate fi aplicat pe orice zonă a pielii, cele mai frecvent vizate fiind: fața, gâtul, decolteul și fața dorsală a mâinilor.

 

Câte tratamente sunt necesare?

Pentru rejuvenare facială și tratarea imperfecțiunilor pielii se recomandă aproximativ 6-8 ședințe, la un interval de 3 săptămâni. Pentru tratarea acneei – 1 sedință/ săptămână, tratamentul fiind indicat până la ameliorarea/ vindecarea totală. Pentru menținerea rezultatelor timp îndelungat, după finalizarea tratamentului se recomandă ședințe de întreținere, conform indicațiilor specialistului.

După primul tratament, pielea va fi mai tonifiată și mai uniformă ca aspect general. Îmbunătățirile sunt graduale și au efect cumulativ, fiind din ce în ce mai vizibile după fiecare tratament de fotorejuvenare SPL. Pentru obținerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe ședințe în funcție de modificările existente sau de reactivitatea pielii, ședințele putând fi programate la un interval de 3 săptămâni. Rezultatele și numărul ședințelor depinde de la persoană la persoană și de zona care este tratată. Personalul centrului nostru vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță de specialitate și pentru a vă indica, în funcție de problemele cu care vă confruntați, tratamente personalizate, astfel încât să beneficiați de efectele maxime ale acestui tip de terapie.

 

Există contraindicații?

Riscul efectelor secundare este scăzut, iar majoritatea persoanelor nu vor suferi niciun efect secundar. Deși este un tratament sigur, uneori pot să apară complicații la unii pacienți cu reactivitate individuală crescută cum ar fi: senzația de mâncărime locală, roșeață sau eritem al zonei. De asemenea, există un risc de depigmentare sau hiperpigmentare a pielii, acestea fiind temporare.

Tratamentul se efectuează în perioada toamnă-iarnă, pentru a fi evitată expunerea la soare/ solar pe durata efectuării tratamentului. În toată această perioadă, este necesară aplicarea cremelor/ loțiunilor cu factor de protecție SPF 50+.

 

Tratament disponibil în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea.
Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.