Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

Image Alt

Epilare definitivă cu laser Elysion-Pro

Elysion Pro este cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul diodă, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara. Produs de compania spaniolă Cocoon Medical, Elysion Pro face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

 

Cum funcționează Elysion Pro?

Dispozitivul Elysion Pro produce o rază laser cu o lungime de undă de 810 nm concentrată pe zona tratată. Raza laser emisă este absorbită de melanină, pigmentul care dă culoare firului de păr, ceea ce determină distrugerea rădăcinii firului de păr, împiedicând astfel posibilitatea de regenerare a foliculului. În urma acțiunii laserului diodă, pielea nu are deloc de suferit, indiferent cât de sensibilă ar fi zona tratată, fiind exclus riscul de arsuri.

După efectuarea ședinței, aproximativ 20 – 40% din firele de păr de pe zona tratată vor cădea treptat după 2-4 săptămâni.

 

Avantajele tratamentului cu laser diodă Elysion Pro:

·       Se poate realiza vara, chiar și pe pielea bronzată. Nu impune restricții în ceea ce privește expunerea la soare înainte/ după tratament.

·       Viteza. Aceasta este unul dintre marile avantaje ale acestui sistem, reușind să livreze impulsurile la o frecvență de 2HZ.

·       Timp redus de tratament. Sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizează în mod egal pe zona tratată, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor, ceea ce determină sesiuni scurte ale ședințelor.

·       Sistem de răcire controlat. Aplicatorul aparatului încorporează sistemul „Crystal Freeze”, care reglează temperatura automat și constant, astfel încât procedura de epilare este 100% sigură.

 

Pregătirea înainte de tratament

Pacienții nu trebuie să utilizeze cu cel puțin o lună înainte metode de epilare care implică smulgerea firelor de păr (ceară, epilator electric), ci doar lama de ras.

Pentru siguranță maximă, specialiștii EstetPRO recomandă pacienților să evite expunerea la soare 3 zile înainte/după tratament, în timp ce alte metode de fotoepilare impun o perioadă de minimum 2 săptămâni.

 

Etapele procedurii

Zonă supusă procedurii va fi curățată și dezinfectată. Dacă zona prezintă nevi pigmentari (alunițe), aceștia vor fi acoperiți cu un creion alb pentru a evita ca lumina să fie preluată de melanina din aceste structuri pigmentare.

Se introduc setările în aparat: fototipul pacientului și tipul firului de păr.

În timpul tratamentului, atât terapeutul, cât și pacientul vor purta ochelari de protecție.

Zona tratată se va acoperi cu un strat subțire de gel ecograf, care are rol de protecție pentru piele, dar și de conductor pentru energia laser.

Impulsurile laser vor fi distribuite pe întreaga zonă, fără a fi necesare suprapunerea acestora.

Ce se întâmplă după tratament?

După tratamentul cu laser diodă, pot apărea ușoare înroșiri ale pielii sau mici iritații locale, asemeni celor de după epilarea cu ceară, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge până la 72h în cazul zonelor cu păr mai des sau în cazul pielii reactive.

În cazul în care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termală repetat la interval de o oră pe zona tratată. După epilarea în zona feței, specialiștii recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție SPF 50+.

Sunt interzise în ziua în care s-a efectuat tratamentul dușurile fierbinți pe zona tratată sau saunele.

După prima ședință, firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei, însă după un interval de cca 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure. Un masaj ușor cu o mănușa exfoliantă poate accelera acest proces. Pe măsura realizării mai multor ședințe de epilare definitivă, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.

 

Avantajele epilării definitive Elysion Pro

Foliculii de păr sunt distruși în proporție de 70% după primele ședințe.

Căldura difuzată în firul de păr ucide foliculul, astfel încât niciun alt fir de păr nu va mai crește din foliculii tratați.

Poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni sau zona inghinală).

Elimină foliculită și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele.

Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.

 

Frecvența tratamentului și numărul de ședințe necesare

Epilarea definitivă cu laserul diodă se efectuează la un interval de 4-6 săptămâni și sunt recomandate un număr de cca 6-9 ședințe.

 

Cât de mult durează efectul epilării definitive?

Pentru a ține sub control foliculii de păr, care se pot activa în urma modificărilor hormonale și pentru a vă bucura de o piele mătăsoasă timp îndelungat, sunt recomandate ședințe de întreținere efectuate o dată la 6 -12 luni.

 

Tratament disponibil în cadrul centrelor din Timișoara și Oradea.

Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.