Programare

Contactează-ne pentru o programare în orașul tău!

tratament Criolipoliza medicala cooltech

Criolipoliza medicala Cooltech -8 grade C

Centre de criolipoliză Cooltech acreditate

Criolipoliza este alternativa neinvazivă la intervențiile chirurgicale de liposucție cu rezultate comparabile și de durată, fără incizii și anestezie și fără a necesita recuperare post tratament.

Ce este criolipoliza Cooltech?

CoolTech® este un tratament non-invaziv și nedureros ce folosește o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul tesutului și fibrele de colagen sunt protejate.

Rezultate dovedite clinic

In medie, stratul de grasime este redus circumferențial cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm. Primele rezultate sunt vizibile dupa 3 saptămâni de la prima sedință, insă efectul maxim este resimțit la 4-5 saptămâni de la tratament.

Cum acționează?

Aplicatorul atrage în mâner țesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulația sangvină și facilitează crioterapia. După acest tratament se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

 

tratament Criolipoliza medicala cooltech aparat estet pro

CoolTech® este singurul device care răcește până la – 8 grade Celsius in mai puțin de un minut, reducând durerea simțită în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piață, care ajung doar la – 3 grade în 10 minute!

Fiecare dintre noi are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri).  CoolTech® este singurul capabil să distrugă patru din cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de – 43 de grade Celsius.

Etape tratament

1. Efectul de vacuum al CoolTech® reține doar grăsimea în exces, protejând în același timp restul țesutului și fibrele de colagen.

2. Vacuumul scade circulația sangvină din zona de tratament, ceea ce determină un control targetat al zonei tintă.

3. Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de răcire până țesutul ajunge la temperatura programată, de -8 grade Celsius.

4. Tratamentul durează 60-70 minute, pentru a obtine rezultatele dorite. După tratament, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural.

Zonele de tratament recomandate sunt: abdomen, brațe, spate, fese, genunchi, șolduri, coapse (interior/exterior), gambe.

 

tratament Criolipoliza medicala cooltech estet pro

Tratament eficient si sigur

 

CoolTech este aliatul preferat al vedetelor în lupta cu grăsimea inestetică, cu rezultate spectaculoase atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Tratamente disponibile în cadrul centrelor din Timișoara, Arad și Oradea.
Fă o programare acum!

Încearcă tratamentele noastre!

Datorită rezultatelor și încrederii clienților noștri am devenit prima opțiune în materie de tratatamente estetice non-invazive în toate cele trei orașe în care am deschis Centre EstetPRO.