IV. Intraceuticals ATOXELENE

Catifelare - Lifting - Prevenire

Intraceuticals Atoxelene este un tratament pentru liniile de expresie, conturul ochilor si buze.

Cu o singura infuzie Intraceuticals Atoxelene liniile expresiei se vor calma in mod vizibil. Pentru beneficii maxime ale tratamentului Intraceuticals sunt recomandate infuzii repetate saptamanal, timp de sase saptamani. Cu Intraceuticals Atoxelene, liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite. Mentineti aceasta schimbare pozitiva cu o infuzie Intraceuticals Atoxelene la fiecare patru pana la sase saptamani cu ajutorul echipamentului Intraceuticals.

Cum functioneaza infuzia Intraceuticals Atoxelene?

Serul unic Intraceuticals Atoxelene contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti in plus fata de Argireline. Acidul hialuronic din serul Intraceuticals Atoxelene ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite. Argireline din Intraceuticals Atoxelene are ca tinta liniile expresiei, asigurand fermitate si elasticitate sporita pielii.

Produsele de suport Intraceuticals pentru tratament asigura straturi esentiale de hidratare, care incapsuleaza si suplimenteaza nutrientii necesari tenului pentru un efect de lifting instant si rezultate de lunga durata.

Depunere hialuronica Intraceuticals

Acidul hialuronic usor din serul Intraceuticals Atoxelene este absorbit repede de catre ten, realizandu-se o dispersie maxima a nutrientilor in piele. Bagheta linie Intraceuticals Atoxelene contine acid hialuronic multicategorie si are o formula concentrata ce hidrateaza suprafata tenului. Tratamentul cu bagheta Intraceuticals Atoxelene poate fi repetat de-a lungul zilei pentru a ajunge la o hidratare optima pentru zonele cu riduri.
Intraceuticals Atoxelene poate fi utilizata in conjunctie cu produse de intinerire si opulenta, cum ar fi Intraceuticals Rejuvenate si Intraceuticals Opulence.

Combinare infuzii

O infuzie Intraceuticals Atoxelene se combina foarte bine cu infuzia de intinerire Intraceuticals Rejuvenate, asigurand o hidratare si vitalitate sporita pentru intreaga fata. Desi este complementara, beneficiile tratamentului Intraceuticals sunt sporite exponential.


Intraceuticals - Descriere Generala I. Intraceuticals REJUVENATE II. Intraceuticals OPULENCE III. Intraceuticals CLARITY IV. Intraceuticals ATOXELENE V. Intraceuticals + BOOSTERS