III. Intraceuticals CLARITY

Curatare - Redefinire - Calmare

Intraceuticals Clarity este un tratament cu oxigen hiperbaric rapid si sigur impotriva acneei.
Doar dupa un singur tratament Intraceuticals Clarity, tenul va fi si se va simti limpezit si calm. Acneea este diminuata, iar bacteriile ce agraveaza porii sunt minimizate in timp ce ingredientii activi asigura echilibrul optim pentru a preveni viitoare eruperi.

Cum functioneaza infuzia Intraceuticals Clarity?

Infuzia Intraceuticals Clarity exploateaza trei elemente pentru a atinge rezultate imediate si semnificative.

1. Oxigenul hiperbaric (oxigen sub presiune usoara) din Intraceuticals ajuta la depunerea unor substante active de sfidare a varstei in straturile mai profunde ale tenului, calmand si racorind tenul.

2. Serul unic Intraceuticals Clarity contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic din Intraceuticals Clarity ajuta la hidratarea imediata a tenului, fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si redefinirea conturulului facial. Substantele active antibacteriene si Phytosphingosine din tratamentul cu oxigen hiperbaric Intraceuticals Clarity, calmeaza si echilibreaza pentru a rafina pielea in mod dramatic.

3. Produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals Clarity asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

Depunerea hialuronica Intraceuticals

Acidul hialuronic este un ingredient ce se gaseste in mod natural in organism. Versiunea usoara a acidului hialuronic din serul Intraceuticals Clarity este absorbita repede de catre ten pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Continuati cu gelul tratament Intraceuticals Clarity, cu acid hialuronic multicategorie ce ofera un rezervor de nutrienti pentru nivelurile mai scazute ale tenului. Rezultatul final de hidratare intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica Intraceuticals.


Intraceuticals - Descriere Generala I. Intraceuticals REJUVENATE II. Intraceuticals OPULENCE III. Intraceuticals CLARITY IV. Intraceuticals ATOXELENE V. Intraceuticals + BOOSTERS