I. Intraceuticals REJUVENATE

Hidratare - Lifting - Intarire


Intraceuticals Rejuvenate este o tehnologie anti-imbatranire utilizata de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si saloanele de top din toata lumea.
Intraceuticals Rejuvenate, cunoscut si ca tratamentul Madonnei, trateaza problemele pielii cu ajutorul oxigenului hiperbaric si a ingredientilor activi.

Infuzia Rejuvenate de la Intraceuticals este un tratament cu oxigen, non-invaziv, destinat hidratarii tenului, ridurilor, liniilor fine. Intraceuticals Rejuvenate este un tratament de hidratare a pielii si eliminare a ridurilor. Fiind vorba de tinerete si prospetime, Intraceuticals Rejuvenate este unul dintre tratamentele preferate ale vedetelor de la Hollywood.

Cum functioneaza infuzia Intraceuticals Rejuvenate?

O Infuzie de tratament Rejuvenate Intraceuticals are 3 etape pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

1. Oxigenul sub presiune usoara introduce in straturile profunde ale pielii substante active ce ajuta la reintinerirea tenului, in acelasi timp calmandu-l si racorindu-l.

2. Serul unic de intinerire contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse, contururi faciale imbunatatite si stralucire generala.

3. Produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals Rejuvenate asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.


Depunerea hialuronica Intraceuticals

Acidul hialuronic este un ingredient ce se gaseste in mod natural in ten. Versiunea usoara a acidului hialuronic din serul de intinerire Intraceuticals Rejuvenate este absorbita repede de catre ten pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Urmeaza aplicarea unui gel de hidratare si intinerire cu acid hialuronic multicategorie, ce ofera un rezervor de nutrienti pentru nivelurile mai profunde ale tenului. Tratamentul Intraceuticals se finalizeaza cu crema liant pentru umidificare si intinerire ce contine acid hialuronic multicategorie. Aceasta mentine tenul hidratat si creste elasticitatea, pentru un efect de piele intinerita. Rezultatul final in hidratarea intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica.

Intraceuticals - Descriere Generala I. Intraceuticals REJUVENATE II. Intraceuticals OPULENCE III. Intraceuticals CLARITY IV. Intraceuticals ATOXELENE V. Intraceuticals + BOOSTERS