Promotii

Oferta lunii aprilie la Centrul EstetPRO Timișoara:

Lasă primăvara să înflorească pe chipul tău! Împrospătează-ți tenul cu tratamentele non-invazive premiate internațional, disponibile în cadrul Centrului EstetPRO Timișoara!
Pentru a scoate în evidență frumusețea naturală a tenului tău, nu e nevoie de măsuri extreme! Specialiștii noștri îți propun pentru acest sezon curățarea tenului cu hidrodermoabraziunea HydraFacial, hidratarea profundă cu Intraceuticals și liftingul bazat pe radiofrecvență cu eTwo Sublime.

 • În luna aprilie, achiziționezi 1 abonament HydraFacial în valoare de 840 lei și primești CADOU 1 produs de rejuvenare premium din gama Intraceuticals. *Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
 • Tot în aprilie, te bucuri de un preț special pentru pachetul combinat de lifting facial și hidratare intensă cu acid hialuronic: 1 ședință radiofrecvență eTwo Sublime + 1 ședință Intraceuticals = 500 lei.

Te așteptăm la Centrul EstetPRO să descoperi cum poți să-ți întreții tenul cu terapii moderne, cu rezultate imediate, fără efecte adverse și timp îndelungat de recuperare.

Dacă ai în plan să slăbești și să-ți reconturezi silueta după lunile de iarnă, tot specialiștii EstetPRO îți vin în ajutor cu soluția ideală: criolipoliza medicală CoolTech.

 • În luna aprilie, plătești doar 250 LEI/ APLICARE, preț valabil la achiziționarea unui număr minim de 3 aplicări.
  Cu tehnologia modernă CoolTech poți elimina grăsimea localizat, la o temperatura controlată de -8 grade C, singura la care pot fi distruși 4 din cei 5 acizi grași pe care îi avem în corpul nostru.

Pentru un plan de tratament personalizat, programează-te la telefon 0724415003.
Te așteptăm în Timișoara, str. Al. Vlahuță nr. 2, et. 1 (Centrul Medical Dr. Hrubaru).

 




Oferta lunii aprilie la Centrul EstetPRO Oradea:

Pentru a scoate în evidență frumusețea naturală a tenului tău, nu e nevoie de măsuri extreme! Specialiștii noștri îți propun pentru acest sezon curățarea tenului cu hidrodermoabraziunea OxyGeneo 3-in-1 Facial și hidratarea profundă cu Intraceuticals.

 • În luna aprilie, te bucuri de un preț special pentru pachetul combinat de curățare facială și hidratare intensă cu acid hialuronic: 1 ședință microdermoabraziune OxyGeneo + 1 ședință Intraceuticals = 400 lei.
  Te așteptăm la Centrul EstetPRO să descoperi cum poți să-ți întreții tenul cu terapii moderne, cu rezultate imediate, fără efecte adverse și timp îndelungat de recuperare.
  Dacă ai în plan să slăbești și să-ți reconturezi silueta după lunile de iarnă, tot specialiștii EstetPRO îți vin în ajutor cu soluții testate: criolipoliza medicală CoolTech și tratamentul anti-celulită VelaShape II.
 • În luna aprilie, beneficiezi de un preț special la criolipoliza CoolTech: plătești doar 250 LEI/ APLICARE, preț aplicabil de la un număr minim de 3 aplicări.
  Cu tehnologia modernă CoolTech poți elimina grăsimea localizat, la o temperatura controlată de -8 grade C, singura la care pot fi distruși 4 din cei 5 acizi grași pe care îi avem în corpul nostru.
  Pentru un efect imediat de activare a metabolismului, specialiștii EstetPRO recomandă asocierea criolipolizei cu tratamentul anticelulitic și de tonifiere VelaShape II.
 • În aprilie, ai prețuri preferențiale pentru tratamentul de remodelare corporală VelaShape II:
  ZONĂ MARE - 215 lei/ ședință, la achiziționarea unui număr minim de 3 ședințe.
  ZONĂ MICĂ - 175 lei/ ședință, la achiziționarea unui număr minim de 3 ședințe.
  VelaShape II are la bază tehnologia patentată elōs, combinând cu maximă eficiență lumina infraroșie cu radiofrecvența bipolară, vacuumul pulsat și masajul mecanic, pentru a obține cele mai bune rezultate, în doar câteva săptămâni.

Pentru un plan de tratament personalizat, programează-te la telefon 0722908000. Te așteptăm în Oradea, str. Stefan Zweig nr. 10A, et. 2.

 




Voucher Cadou de la EstetPRO – Un cadou perfect pentru orice ocazie

La solicitarile voastre, EstetPRO lanseaza Voucher-ul Cadou de Frumusete.

Daca sunteti in cautarea unui cadou de efect si doriti sa-i surprindeti in cel mai placut mod pe cei dragi, EstetPRO va ofera solutia ideala: Voucher-ul Cadou de Frumusete – un dar special pentru parteneri, prieteni sau colaboratori.

Voucher-ul poate fi utilizat pentru servicii variate de estetica faciala si remodelare corporala in cadrul Centrului EstetPRO.

Achizitioneaza acum voucherul cadou in valoarea dorita si beneficiezi de 10% pentru serviciile tale personale (discount valabil pentru orice abonament disponibil in cadrul centrului).

 



Happy Birthday Special!

Pentru ca dorim sa rasplatim fidelitatea, fiecare client al centrului EstetPRO va primi un cadou-surpriza, cu ocazia zilei de nastere.

Contacteaza-ne si afla cum poti intra in posesia cadoului.